Меню
Вашата количка

proba

proba
proba
proba
proba
-41 % Изчерпан
proba
proba
proba
proba

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Йонофореза 668

Тегло: 3.00 KGS

Апаратите за йонофереза са едни от най-използваните в съвременната козметика. Те могат да се използват за постигането на редица ефекти с цел поддържане на здрава и красива кожа.

В зависимост от използваните разтвори, които се въвеждат, йоноферезата може да бъде използвана за постигане на различни ефекти. Сред тях са намаляване пигментацията и отоците, премахване на тъмните кръгове около очите. Процедурата помага още при дехидратация и премахването на несъвършенства. Използва се и при борбата с проблемите, които настъпват с възрастта, както и при смяната на сезоните.

Принцип на действие:

При манипулациите с йонофереза трябва да се използват специализирани разтвори, които са наситени с йони. Те се разнасят по кожата посредством накрайниците на апарата. Накрайниците генерират галваничен ток с ниска мощност. По този начин пропускливостта на кожата се повишава значително. Уредът позволява максимално инфилтриране на козметичните разтвори и абсорбиране на въведените в кожата лечебни вещества. Действието се основава на следния процес – под въздействието на положителния или отрицателния заряд, излъчван от уреда, положителните и отрицателните йони в разтвора проникват в тъканта концентрирано. При това въвеждане на веществата в кожата те се достигат до дълбоките й слоеве.

Ефекти:

  • Премахване на акне.
  • Почистване на порите, премахване на наслоената мръсотия и мъртвите клетки.
  • Хидратиране на кожата в дълбочина.
  • Спомага за премахване на обриви и зачервявания.
  • Подсилва се действието на козметичните продукти, които се нанасят върху кожата.
  • Подобрява се кръвообращението на кожата.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.