Меню
Вашата количка

Стерилизатори за козметични инструменти

В спа-центровете и козметичните салони се използват най-различни консумативи и козметични уреди. За извършването на различните процедури се употребяват много видове медикаменти и козметични препарати, а тези продукти обикновено се нанасят чрез различните накрайници на козметичните уреди, които се използват.

При третирането на ноктите или кожата на различните клиенти, по уредите остават част от повърхностния слой на ноктите или кожата, а те често се оказват преносители на различни бактерии. Заразяването на клиентите при използването на едни и същи консумативи и накрайници  може да бъде избегнато е необходимо всеки салон за красота или козметично студио да поддържа изключително високо хигиенно ниво.

За тази цел най-важно е всеки козметик да се грижи за това ръцете му да бъдат винаги чисти, но не само чрез измиване със сапун и вода, а и да бъдат дезинфектирани с антисептичен препарат. Всички консумативи трябва да бъдат индивидуални за всеки клиент, да се употребяват еднократно и да са стерилни, а апаратурата и накрайниците й да бъдат почиствани в специални уреди, наречени стерилизатори.

Доказано е, че дезинфекцията с препарати като спирт и хлор не е достатъчно ефективна и почистването на различните апарати от микроби не е на 100%. Стерилизаторите напълно гарантират за чистотата на всеки един от инструментите и това е тяхното основно и неоспоримо предимство.

Най-широко разпространени и използвани са именно стерилизаторите, които почистват апаратурата и инструментите с помощта на UV лъчи. Те премахват бактериите, които са полепнали по повърхностите напълно, а освен това и успешно почистват различните козметични медикаменти и продукти, които се употребяват по време на работа с уредите.

Моделите стерилизатори, които не работят с UV лъчи също са добър вариант при почистването на медицинската и козметична апаратура, тъй като работят на принципа на високата температура.

Нито един добър салон за красота не може да си позволи да придобие лоша репутация като заразява клиентите си с кожни раздразнения или различни заболявания и именно това превръща стерилизатора в уред от първа необходимост.

UV Стерилизатор с обем 28 литра - 9319Представяме ви UV стерилизатор с голям капацитет – Модел 9319. Изработен е от висококачествени материали. Разпол..
270.00лв.
Без данък:270.00лв.
Качествената дезинфекция на вашите работни принадлежности е гарантирана, благодарение на UVC лъчите, които успешно отстраняват микроорганизмите от пов..
178.00лв.
Без данък:178.00лв.
Висококачествен парен стерилизатор Модел STE-8-C Висококачествен парен стерилизатор Модел STE-8-C
-23 % Изчерпан
Висококачествен парен стерилизатор, Модел STE-8-CАвтоклав, произведен по европейски стандарт.Автоклав, който дезинфекцира посредством пара. Процесът с..
2,150.00лв. 2,788.00лв.
Без данък:2,150.00лв.
Козметичен UV стерилизатор за инструменти 1002 А Козметичен UV стерилизатор за инструменти 1002 А
-23 %
Козметичен UV стерилизатор за инструменти 1002 АКозметичен уред за пълна дезинфекция на козметични, фризьорски и други принадлежности, които трябва да..
99.00лв. 129.00лв.
Без данък:99.00лв.
UV Стерилизатор за козметичен салон 209
Изчерпан
UV Стерилизатор за козметичен салон 209Уредът предлага възможност за стерилизация на различен вид козметични инструменти и аксесоари.Функция за самоиз..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
UV стерилизатор за инструменти 1002В - Двоен
Изчерпан
UV стерилизатор за инструменти 1002В - ДвоенУредът разполага с анти-бактериална лампа, която ефикасно стерилизира всички фризьорски и козметични инстр..
225.00лв.
Без данък:225.00лв.
Уред за дезинфекция на инструменти - Стерилизатор YM-9003 Уред за дезинфекция на инструменти - Стерилизатор YM-9003
Ново Изчерпан
Модел: YM-9003Подходящ за:Тегло: 1.3 кг.Размери: 22х27х15смМощност: 5 WНапрежение: АС 220-249V/50HzМатериал: Устойчива пластмасаВреметраене процедура:..
112.00лв.
Без данък:112.00лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.