Меню
Вашата количка

Козметични пароозонатори

Изключително важно е кожата, която ще се третира да е подготвена добре, за да бъде ефикасно и качествено извършена една козметична процедура.  Максимално отворените пори са най-добрият начин за подготовка за всяка една манипулация. Спа центровете и козметичните салони използват за тази цел пароозонатори или вапозатори. Тези уреди отделят йонизиран кислород и пара, а според необходимостта на конкретната процедура, парата може да бъде под формата на полезните вещества на някои билки или т.нар.  билкови парни бани.

Пароозонаторите действат като пропускат под формата на струя затоплен влажен въздух и по този начин спомагат разширяването на порите под въздействие на топлината. Има и модели вапозатори и пароозонатори, които насочват ултравиолетови лъчи към третираната кожа, с което подпомагат регенерацията на кожата като стимулират произвеждането на еластин и колаген в кожата.

Някои модели пароозонатори са комбинирани с лампи-лупи, с което се спестява значителна част от работното пространство е едно малко помещение, а често козметичните салони са точно такива. Козметикът може много по-прецизно да извършва манипулацията като наблюдава по-дълбоко третираната част от кожата с помощта на такъв уред.

Съществуват и друг вид модели, които могат да комбинират овлажняващата функция на пароозонатор или вапозатор с функцията на дарсонвала, който по зададен от козметика начин въздейства върху подготвената вече кожа.

Може би най-добрата възможна комбинация е тази между четков пилинг, дарсонвал и пароозонатор, както и лампа-лупа. Това позволява само с един уред да се извършат няколко манипулации – с помощта на дарсонвала и четковия пилинг да бъдат премахнати мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата, чрез пароозонатора да се подготви и овлажни кожата за съответната процедура, а с помощта на лампата-лупа да се открият проблемите зони по кожата.

Нито една козметична процедура не може да бъде извършена качествено, ако не са част от козметичното оборудване на салона вапозаторите и пароозонаторите.

Козметичен уред за студена пара - 828Козметичен уред, който успокоява кожните раздразнения и свива порите чрез силата на студената пара. Уредът може д..
169.00лв.
Без данък:169.00лв.
Професионален пароозонатор за козметичен салон. Моделът е функционален и лесен за употреба. Действието му се основава на генерираната плътна струя топ..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Козметичен Пароозонатор - модел 715Професионален пароозонатор за козметични салони. Моделът е практичен и удобен за работа, оборудван е с въртящ се на..
219.00лв.
Без данък:219.00лв.
Вапoзон пароозонатор модел NV1707B Вапoзон пароозонатор модел NV1707B
Изчерпан
Изключително качествен модел, с метален корпус, пригоден за извъшване на една от най- търсените процедури в салоните. Ефективен в почистването на кожа..
299.00лв.
Без данък:299.00лв.
Пароозонатор за топла и студена пара - Модел 368A Пароозонатор за топла и студена пара - Модел 368A
Изчерпан
Пароозонатор за топла и студена пара - Модел 368AАпаратът има два въртящи се накрайника за топла и студена пара. Уредът съчетава топла и студена пара,..
269.00лв.
Без данък:269.00лв.
Професионален Пароозонатор - Модел 813 Професионален Пароозонатор - Модел 813
Изчерпан
Професионален Пароозонатор - Модел 813Професионален пароозонатор за козметичен салон. Функционален и удобен за работа модел.Процедурите с пароозонатор..
189.00лв.
Без данък:189.00лв.
Козметичен пароозонатор - модел 714 Козметичен пароозонатор - модел 714
Изчерпан
Козметичен пароозонатор - модел 714Професионален пароозонатор за козметичен салон. Моделът е с удобен и практичен дизайн.Действието на уреда се основа..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Козметичен Пароозонатор - Модел 713
Изчерпан
Козметичен Пароозонатор - Модел 713Професионален пароозонатор за козметичен салон.Уредът генерира плътна струя пара, която има изключително ефикасно д..
189.00лв.
Без данък:189.00лв.
Пароозонатор F-18 - мини
Изчерпан
Пароозонатор F-18 - миниМини пароозонаторът е удобен и практичен уред, с който посредством пара и озонова терапия ще подобрите цялостния вид на кожата..
169.00лв.
Без данък:169.00лв.
Пароозонатор със стойка модел 308А
Изчерпан
Професионален уред, който е изключително лесен за експлоатация. Има удобен и практичен дизайн. Основното действие на пароозонатора е да прави кожата м..
230.00лв.
Без данък:230.00лв.
Пароозонатор – модел 707 Пароозонатор – модел 707
Изчерпан
Пароозонатор - модел 707Професионален пароозонатор със специално проектиран дизайн за прикрепване към стена.Моделът е с удобен за работа и функционале..
279.00лв.
Без данък:279.00лв.
Професионален мини пароозонатор модел Вапозон F-704
Изчерпан
Този апарат е настолен вариант на парооозонаторите на стойка. Чудесен е за употреба в домашна обстановка или като алтернативан вариант. Помага на пори..
169.00лв.
Без данък:169.00лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.