Меню
Вашата количка

Фриматор

ФРИМАТОР – УЛТРАЗВУКОВА ШПАТУЛА ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Всяка козметична процедура в салон за красота започва с почистване на кожата на лицето. Когато порите са добре почистени, козметичните препарати се усвояват много по-лесно и ефикасно.  Фриматорът е разработен именно, за да почиства лицето от петна, за заглаждане на бръчки чрез високочестотните вибрации, отстраняване на повърхностния слой, замърсявания, себум, премахване на пъпки и прави кожата по-мека, гладка, чиста, еластична и видимо подмладена.

Фриматорът (ултразвуков пилинг) е най-популярният и широко разпространен козметичен уред. Провеждането на редовни процедури с него генерират наистина изключителен ефект върху кожата на лицето.Уредът сменя електрически с механични вибрации. Ултразвукът има проникващ ефект и по този начин масажира кожата и я почиства в дълбочина.

Функциите на уреда са с доказан ефект при използване от професионалисти в козметиката и грижата за кожата на лицето. С помощта на ултразвуковите вибрации, фриматорът премахва акнето и мазните замърсявания, които имат блокиращо действие върху порите на лицето. По този начин кожата става красива и блестяща. Ефективно действие уредът има и при премахването на пъпките, тъй като те са резултат от запушени пори и нездравословното дишане на кожата. Фриматорът спомага за заличаване на пъпките и действа облекчаващо на гнойния процес. Апаратът успешно отстранява мъртвите клетки от кожата на лицето. Ултразвуковите вибрации и приятната топлина, която ултразвуковата шпатула излъчва, спомагат да се намалят мазнините, активират клетките, премахват бръчките и излишния себум, освен това се подобрява и мускулния тонус.

Ултразвуковата терапия е безопасна, нежна и е подходяща за всеки тип кожа, което я превръща в предпочитана манипулация във всеки козметичен салон. Фриматорът улеснява работата на козметика, тъй като замества ръчното почистване на кожата на лицето, процедурите, свързани с пара и хидратация. Процедурата не оставя следи, белези и зачервявания.

Ефектът след ултразвуково почистване се появява веднага след приключване на терапията, а резултатът се запазва дълго след това.

Уредът е задължителен при закупуване на оборудване за козметичен салон, който е модерно ориентиран и в крак с тенденциите.

 

 

 

 

Козметичен уред фриматор - ултразвукова шпатула 8020 Модел 8020 е ултразвукова шпатула (фриматор). Процедурите с фриматор осигуряват доказано добри р..
160.00лв.
Без данък:160.00лв.
Фриматор - Четков пилинг 019 Фриматор - Четков пилинг 019
-14 % Изчерпан
Четковият пилинг е безболезнено и ефикасно средство за перфектно почистване на кожата.Уредът предлага 5 различни накрайникa за почистване на различнит..
155.00лв. 180.00лв.
Без данък:155.00лв.
Фриматор Ултразвукова шпатула модел KU006 Фриматор Ултразвукова шпатула модел KU006
-9 % Изчерпан
Фриматор Ултразвукова шпатула модел KU006 Един изключително лесен и ефикасен козметичен уред за употреба.Много популярен сред потребителите в домашни ..
140.00лв. 154.00лв.
Без данък:140.00лв.
Портативен Фриматор - Ултразвукова шпатула 700 Портативен Фриматор - Ултразвукова шпатула 700
Изчерпан
Портативен Фриматор - Ултразвукова шпатула 700Портативен козметичен уред Фриматор - Ултразвукова шпатула. Моделът е с компактен и лесен за употреба ди..
148.00лв.
Без данък:148.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.