Меню
Вашата количка

LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23

LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23
LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23
LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23
LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23
LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23
LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23
LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23
LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23
LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23
LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23
LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята MX-N23
225.00лв.
Без данък: 225.00лв.

LED маска за светлинна терапия на лицето в 7 различни цвята.

Многофункционален козметичен уред за светлинна терапия за лице.

Иновативен козметичен уред, който е достъпен вариант за лечение на дерматологични проблеми вече и в домашни условия. LED терапията е козметична процедура, при която кожата на лицето бива осветена със светлина. LED маската генерира 7 различни дължини на светлинните вълни в 7 различни цвята излъчени от 60 светодиода. Всеки цвят, оказва различно действие върху кожата на лицето.

Излъчената червена светлина въздейства върху клетките. Чрез загряване, се стимулира кръвообращението и се активира естествения процес за производство на колаген и еластин. Текстурата на кожата се променя, става еластична и плътна, а фините линии и бръчки се изглаждат.

Антисептичното действие на синята светлина, успешно премахва причинителите на акне, зачервявания и раздразнения. Оказва почистващо и облекчаващо действие и нормализира себума.

Комбинираната синя и червена светлина преминаващи в лилава, оказват възстановяващ и заздравяващ ефект върху кожата.

Релаксиращото въздействие на зелената светлина, снема натрупаното напрежение в кожата, същевременно повлиява и премахва психичната умора.

Детокс ефекта на жълтата светлина, засилва кръвообращението, насища клетките с кислород и ги зарежда с енергия. Въздейства положително върху храносмилането и имунната система.

Бялата светлина регенерира тъканите на кожата и засилва производството на колаген. Успешно повлиява цветовите изменения по кожата като – пигментация и възрастови петна.

Смесената светлина, съчетание от зелената и синята светлина, подобряват цялостното състояние на кожата.

Формата на LED маската е конструирана така, че удобно да приляга по формата и очертанието на лицето.

LED маската стимулира производство на колаген и еластин, подобрява кръвообращението, стяга порите, успешно премахва акне, зачервявания и бръчки, стяга и изглажда кожата и подобрява тена на лицето. След 21 дни, ефекта е видим.

Произведено в Китай.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

LED маска за светлинна терапия


 
•    Озарява
•    Премахва бръчките
•    Премахва акнето
•    Подмладява
•    Стяга кожата
•    Регулира себума


Въведение
Маската за лице е незаменим и всепризнат продукт за грижа за кожата. С развитието на науката и технологиите, хората вече не се ограничават да използват само фармацевтична козметика и днес най-популярният метод в грижата за кожата е фототерапията. Международните медицински организации потвърждават ефекта от терапията със светлина с определена дължина на вълната. Чрез осветяване от близко разстояние, може да повиши жизнеността в тъканите и да подобри цялостното състояние на кожата. Фототерапията е утвърден метод в световен мащаб. Но традиционните инструменти, които обикновено се използват са скъпи и отвъд възможностите на обикновения потребител. Позната като LED фототерапия с „магическа светлина“, маската за лице се представя, като най-новото откритие в корейската козметика на базата на биологична активност. Не излъчва топлина и се грижи за кожата с чиста светлинна енергия и нискочестотна технология на затъмняване. С деликатен начин на действие, значителен ефект, ниско ниво на риск и без странични ефекти, това е експерта в грижата, подходящ  за всички типове кожа.


1.    Описание на LED маската
LED маската за фототерапия подобрява метаболизма на кожата, използвайки фотодинамичен метод за активиране на клетките в дълбочина. След като светлината се абсорбира в кожата, светлинната енергия се преобразува в междуклетъчна енергия и отпуска и укрепва капилярите. Фотохимичните реакции в кожата – ензимните реакции повишават естественото пречистване и защита на кожата, катализират активността на супероксидната дисмутаза, повишават ATP клетъчната енергия, стимулират синтеза и метаболизма на клетките, увеличават съдържанието на протеин и гликоген, стимулират колагена и алкаина в тялото и секрецията на синтетичен фактор на растеж и епидермален фактор на растеж. Преподрежда колагеновите и еластановите фибри, блокира и елиминира възможностите за образуване на меланоми, ускорява циркулацията на кръвта и производството на клетки, стимулира колагена в клетъчните фибри в тъканите, повишава еластичността на кожата за възстановяването на акнеичната кожа, кожа с бръчки, пигментни петна, подобрява устойчивостта на кожата и облекчава слънчеви изгаряния.


2.    Ефекти от LED маската
LED маската за лице използва принципа на светлинно облъчване и е удобна и безопасна. Може да се използва редовно, като грижа за кожата. Тя е основно решение за озаряване и подмладяване: подобрява състоянието на клетките; стимулира метаболизма и производството на колаген за запълване на бялата влакнеста тъкан; ускорява кръвния рефлукс, изравнява тена, озарява, подмладява и заглажда. Маската за лице е подобрена на базата на оригинална технология, използваща 7 различни цвята светлина – червена, синя, зелена, жълта, лилава, синьо-зелена и лазерна. Всеки цвят е с различен ефект и влияе на различен проблем на кожата.
Една маска, разнообразие от ефекти, практична и достъпна.

Червена светлина
Стимулира производството на колаген. Колагенът е основен протеин, спомагащ възстановяването на увредени тъкани и обновяването им. Особено подходяща за фини линии. Ще помогне и за минимизиране на порите.

Синя светлина
Синята светлина е способна да унищожи Porphyrins (бактерията, причиняваща акне) чрез точната дължина на вълната. Освен това, синята светлина има успокояващ ефект, който е особено ефективен при хиперчувствителност.

Зелена светлина
Балансът на зелената светлина изравнява пигментациите, изглажда фините линии, подхранва зрялата кожа, ускорява процеса на заздравяване при рани и редуцира стреса.

Жълта светлина
Специалната дължина на вълната (от 590 нанометра) подобрява кислородния обмен в клетките, като ги енергизира, деструктурира пигментациите, стимулира лимфния дренаж, изглажда неравностите и бръчките, редуцира зачервяванията, възпаленията и т.н., повишава имунитета.

Лилава светлина
Двойна червена и синя светлина, която комбинира два ефекта на фототерапия. Особено добър ефект има при заличаването на акне и белези от акне.

Синьо-зелена светлина
Постепенно подобрява енергията на клетките, улеснява подобряването на метаболизма.

Лазерна светлина (бяла)
Прониква в дълбочина, ускорява метаболизма на активната тъкан, деструктурира пигментните петна, заличава фините линии и гънките.


3.    Начин на употреба
1.    Почистете кожата на лицето, като оставите водата да изсъхне от само себе си или нежно подсушете с кърпа (не търкайте с плътна кърпа – това може да причини широки пори и загрубяване на кожата).
2.    Извадете маската от кутията, прикрепете ластика от лявата и дясната страна, извадете дистанционното и го свържете към маската в буксата.
3.    Натиснете копчето за включване и след като индикиращите светлини се включат, натиснете ON/OFF бутона, за да се включат LED светлините.
4.    Натиснете COLOR бутона, за да изберете типа фотони.
цветове: червено, синьо, зелено, лилаво, жълто, лазерна (бяла) и синьо-зелена (смесена)
Натиснете TIME бутона, за да изберете времето на работа (препоръчително 15-30 минути), в зависимост от индивидуалните нужди. Опитайте се да не гледате дълго време директно към източника.
С Energy+ и Energy- можете да контролирате интензитета на светлината.
5.    Поставете маската върху лицето, като я позиционирате удобно от двете страни на ушите. Стегнете ластичния ремък, за да прикрепите маската. Поставете маската в най-силното положение на светлината преди да я регулирате. След това коригирайте интензитета.
6.    По време на разкрасителната процедура е препоръчително да се настаните удобно на диван или легло, да затворите очи и да се насладите на успокояващия и удобен фотонен процес. Не четете книги, не гледайте телевизия и не използвайте компютър във времето, в което използвате фотонната маска.
7.    LED маската може да се използва заедно с еднократна маска и продукти за грижа за кожата. След почистването на лицето, нанесете бяла козметика или маска за еднократна употреба, равномерно поставени на лицето, поставете LED маската на лицето, използвайте червената светлина, направете няколко сесии (препоръчително сумарно време – 15-30 минути), изключете маската, свалете я от лицето си и я почистете за последващо използване.
Съвети: Може да избирате различни цветове на светлината, според различните нужди. Не използвайте една и съща светлина повече от 3 пъти подред. Според индивидуалните обстоятелства e прието използване на различни светлини.


4.    Предпазни мерки
1.    Избягвайте контакт между източника на светлина и очите или да гледате източника продължително време. Необходимо е да държите очите си затворени. Ако усещате светлината твърде силна, намалете интензитета или използвайте памучен плат или предпазни очила.
2.    Предимството при използването на качествени продукти, еднократни маски или продукти за акне или изравняване на тена, заедно с LED маската, е че се абсорбират в дълбочина.
3.    Заради материала, от който е изработена маската, когато отворите пакета е възможно да усетите миризма. Това е нормално явление и миризмата скоро ще отшуми.
4.    Луминисцентното покритие на веригата и LED светлините не се мачка, не се огъва и не тежи.
5.    Когато я използвате преди лягане, я върнете в кутията след процедурата.
6.    Не напоявайте маската с вода. Използвайте влажна кърпа при почистване, а ластичният ремък може да се изпере.
7.    Не използвайте курозионни химични разтворители, при почистване на маската.
8.    Избягвайте излагане на слънце.


Забранено е използването:
При бременни, деца, лица страдащи от епилепсия или лица приемащи лекарства, свързани с щитовидната жлеза, лица със светлинна алергия или с наранена кожа. При всякакъв дискомфорт се консултирайте с лекар.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.