Меню
Вашата количка

Козметичен уред 3 в 1 MX-N7

Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Изчерпан
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
Козметичен уред 3 в 1 MX-N7
337.50лв.
Без данък: 337.50лв.

3 в 1 козметичен уред за кавитация, радиочестотен лифтинг(RF) и LED технология. 

Функционален козметичен уред за скулптуриране на тялото, намаляване на подкожните мазнини и заздравяване и изглаждане на кожата. Уредът успешно извършва 3 различни по вид и действие козметични процедури – кавитация, радиочестотен лифтинг(RF) и LED технология.

При кавитацията, мастните клетки биват разбити, втечнени и изведени от тялото чрез урината. Процедурата забързва метаболизма и стимулира клетките да произвеждат по-голямо количество еластин, хиалуронова киселина и колаген.

При радиочестотният лифтинг, третираните зони от тялото се загряват, повишената температура разгражда мастните депа, детоксикира и извежда токсините от тялото. Подобрява кръвообращението и премахва целулита.

Излъчваната LED червена светлина прониква дълбоко в кожата, засилва производството на колаген и меланин, подобрява кръвообращението, оказва регенериращ и антипигментен ефект върху кожата.

Структурата и цялостното състояние на кожата бива подобрено. Обиколката на талията, коремът, ръцете, бедрата и краката намалена с до 2 см.

Произведено в Китай


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Козметичен уред 3 в 1 за оформяне на тялото с радиочестотен лифтинг (RF) кавитация и LED

Инструкции за употреба


I. Описание

Уредът за оформяне на тялото с радиочестотен лифтинг (RF) и кавитация за оформяне, популярен в Япония, е разработен с  LED цветна светлина, радио честота и CV ултразвукова вълна.


LED функция: Червената светлина с 625nm дължина на вълната се отличава с високо ниво на чистота, силен източник на светлина и равномерна енергийна плътност. Това има значителен ефект при грижата за кожата и здравните манипулации. Червената светлина може да подобри жизнеността на клетките, да стимулира метаболизма на клетките, да стимулира отделянето на голямо количество колаген в кожата и влакнеста тъкан за самозапълване. С широка приложимост при различни типове кожа, червената светлина може да стимулира циркулацията на кръвта и да възстанови колагена, за да направи кожата по-гладка, да подобри баланса на кожата и да проследи и намали косопада, увреждането на фоликулите и оплешивяването.


Функция с радио честота (RF): Металният контактор с проводяща повърхност, може да изпрати радио вълни с 6 милиона вибрации в секунда. Топлинната енергия се генерира от високочестотни пулсации (500KHz), които свиват колагена и постигат ефекта на стягане на кожата, редуцират бръчките и теглото с времето чрез непрекъсната регенерация и рекомбинация. Освен това, уредът е  проектиран с четири нива на RF функцията, вариращи от силно към слабо, което позволява на потребителя да настрои нивото, според собствените си предпочитания.  


Функция с ултразвукова вълна (CV): Физичните вибрации над 1 милион в секунда, ще накара, съответно всяка част да вибрира под ефекта, осигурявайки специфичен клетъчен масаж, повишавайки клетъчната метална функция, увеличавайки жизнеността на клетките, повишава циркулацията на кръвта, подобрява храненето на кожната тъкан и запазва кожата розова и еластична. Ултразвуковата вълна играе роля при разбиването на мастните и лимфните натрупвания и изхвърлянето на токсините; термалният ефект на ултразвуковата вълна може да предизвика промени при васкуларните функции и метаболитните процеси  в опит да засили кръвообращението,  да намали възбудата на клетките и да наложи аналгитичен ефект. Ултразвуковата вълна има ефект, повишаващ катализата и ускоряващ метаболизма, което може да промени нивото на pH в алкална посока, да улесни проникването на медикаменти и да подобри бактерицидния капацитет на лекарството.


II. Компоненти III. Инструкции за употреба
1. Преди да използвате уреда за пръв път, трябва да го заредите, като сложите накрайника на зарядното в гнездото за зареждане и да сложите другия край на зарядното в контакта. След това, червената лампичка ще светне. Когато уредът се зареди, червената лампичка ще изгасне. По време на зареждането, уредът не трябва да се използва. Всяко зареждане трае 6 часа. 
2. Нанесете контактен гел върху зоните, които ще третирате. 
3. След като натиснете бутона за включване и уредът се задейства, цветните LED светлини в ринга, ще се активират една по една.
4. Натиснете RF бутона, за да стартирате дълбоката топлинна енергия и функцията за изгаряне на мазнини. Може да се настрои силен или слаб RF поток. Ако натиснете веднъж, загряването ще бъде на първото ниво и ще се активира рингът с цветните LED светлини в син цвят. Когато натиснете два пъти, загряването ще бъде на второто ниво и ще се активира рингът с цветните LED светлини в син цвят. Когато натиснете три пъти, загряването ще бъде на трето ниво. Когато натиснете четвърти път, загряването ще бъде на четвърто ниво. Синята светлина ще смени позицията си с увеличаването на нивото. Например, ако в областта на корема има повече мазнини, може да натиснете четири пъти, за да увеличите загряването на максимално ниво. Ако има по-малко мазнини на ръцете, може да настроите температурата на най-ниското ниво (както е показано на изображения 2 и 3).
5. Натиснете CV бутона, за да стартирате функцията за елиминиране на мазнини с ултразвук. Ултразвукът ще проникне в кожата и ще разбие мастните депа (както е показано на изображения 4 и 5). 
6. Натиснете LED бутона, за да стартирате функцията с червена LED светлина. С дължина на вълната от 625nm, успешно стимулира метаболизма. След като натиснете веднъж, червената светлина ще светне. След като натиснете два пъти, червената светлина ще заблести. Може да се използва за намаляване на мазнините и засилване на ефекта (както е показано на изображения 6 и 7).
7. След продължителна работа от 10 минути, уредът ще се изключи автоматично. За всяка зона, 10 минути са подходящи за процедура. 


IV. Специални съвети
1. Трите функции, като RF, CV и LED могат да се използват поотделно или в комбинация: 
RF+LED; RF+CV; CV+LED; LED+CV+LED.
RF+LED; RF+CV; CV+LED; LED+CV+LED.
2. Уредът е приложим за следните зони: горна част на ръцете, корем, горна част на краката, вътрешна част на краката, бедра, прасец и т.н. (както е показано на изображение 8). 
3. Уредът не е приложим за следните зони: лице, врат, зона на ключицата, лакти, колена, китките, крака (откъм ставата), глезени, тил, шийни прешлени, стъпала и др. (както е показано на изображение 8). 
4. Забележка относно времето и продължителността на работа: 
(1) Площта за работа на уреда за всяка зона е еквивалентно на размера на лист във формат A4. Времето за операция нагоре, надолу, наляво и надясно е 10 минути. 
(2) Времето за работа върху всяка зона е 10 минути. Всяка зона трябва да се третира два пъти седмично – една процедура веднъж на три дни. 
(3) Работата с уреда, трябва да се извършва с специално олио или гел за отслабване за постигане на оптимални резултати.

(4) След процедура, е необходимо да почистите зоната и да нанесете лосион за тяло след 30 минути. 
5.     Най-добре е да използвате уреда след душ. 
6. Уредът трябва да се държи изправен. Използвайте уреда, както е показано на изображението със здрав захват с петте пръста.


V. Третиране на зоните с уреда
Уредът трябва да се движи от зоната над лакътя, нагоре към предмишницата със N-образни движения в една посока с продължителност от 10 минути.

Уредът трябва да се движи от външната страна на корема, към вътрешната с N-образни движения с продължителност от 10 минути.

Уредът трябва да се движи от коляното нагоре с N-образни движения в една посока с продължителност от 10 минути.  Процедурата за предната част, задна, лява и дясна е същата.


VI. Технически характеристики 
Модел: KD-9088
Входящо захранване: 100-240V 
Мощност: 20W
Нетно тегло: 308g
Размери:114x90x106mm 
 
Име: RF radio frequency defatting 
slimming apparatus
Изходящо захранване: DC12V 400mA 
Продължителност на зареждане: 6 часа
Брутно тегло: 11.5K
Размери на кутията: 200x155x105mm


VII. Предупреждения за безопасност 
1. Преди употреба, моля прочетете „Предупрежденията за безопасност“ в инструкциите и ги прилагайте. 
2. Използвайте уреда в описаната последователност. 
3. Не разглобявайте или променяйте уреда самосиндикално. За поправка, се свържете със сервиз. 
4. Не използвайте за цели, извън описаните в инструкциите. 
5. Никога не използвайте или поставяйте под пряка слънчева светлина, около огън, в банята и други места с висока температура и влажност. 
6. Не поставяйте около горещи електроуреди, за да избегнете пожар, токов удар и други инциденти. 
7. Зарядното не трябва да се използва във влажна среда, за да се избегне късо съединение, токов удар или пожар.  
8. Дръжте далеч от деца и хора с увреждания. Използването от непълнолетни трябва да е съпроводено и ръководено от възрастни. 
9. Уредът трябва да бъде в контакт със зоните, които трябва да бъдат оформени. Ако не се чувствате добре, преустановете употребата. 
10. Преди използването на уреда, премахнете, часовници, колиета, гривни и всички други метални предмети. 
11. CV ултразвуковите вълни на уреда, не могат да работят самостоятелно. Трябва да се използва в комбинация с вода или гел/олио за отслабване. 


Внимание!
* За да избегнете повреда или възпламеняване, преустановете употребата при необичайно загряване.  
* Не изпускайте и не удряйте уреда. 
* Често нанасяйте серум по време на процедурата. 
*  Не използвайте, ако кабелът е повреден. 
* Не използвайте при следните състояния: 
Сърдечни заболявания, температура, заразни заболявания, рак, отворени рани,  остри заболявания, хипотония, хипертония, наличие на пейсмейкър, изкуствено сърце или бял дроб, по време на медицинско лечение, кожни болести, слънчеви изгаряния, свръхчувствителност, анапетия. 


Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.