Меню
Вашата количка

Комбиниран козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803

Комбиниран козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803
Изчерпан
Комбиниран козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803
1,290.00лв.
Без данък: 1,290.00лв.

Комбиниран козметичен уред - Ултразвук и Мезотерапия 8803

Този козметичен уред съчетава две функции за прилагане на едни от най-търсените процедури за подмладяване и тонизиране на кожата.
Моделът е оборудван с комплект накрайници за двете процедури, както и с практичен дигитализиран работен панел с дисплей, посредством който лесно и удобно може да правите нужните при работа настройки.
Дизайнът на уреда е компактен, функционален и модерен.

Ултразвук - процедурите с ултразвук са добре познати със своето благоприятно въздействие за вида и здравето на кожата.
Действието на уреда се базира на високочестотни ултразвукови вибрации, които предизвикват различни процеси при допир и проникване в кожата.

- Микромасаж и ултразвуковата вибрация осигурява тонизиращ микромасаж на тъканта, благодарение на който клетките се активизират, намалява се напрежението в мускулите

- топлинен ефект - действието на ултразвуковите вибрации генерира топлинен ефект, който спомага за ускоряване на кръвообращението, стимулира производството на колаген, стимулира обмяната на веществата.
В съчетание с микромасажът, топлината повишава пропускливостта на кожата, позволявайки по-ефикасно инфилтриране на козметични и лечебни продукти. Терапията има цялостно подмладяващо и тонизиращо действие. Спомага за изглаждане на фините бръчки и стягане на кожата.
Подобрява контура, оказва лифтинг ефект, подобрява еластичността на кожата.

Мезотерапия - това е ефикасен, неинвазивен метод за инфилтриране на козметични разтвори и лечебни коктейли с различно предназначение в средния слой на кожата.
Сравнено с много други процедури с подобна цел, мезотерапията се нарежда сред най-резултатните. Принципът, на който се основава действието при нея, гарантира пълна и ефективна абсорбция на активните вещества в разтворите. Посредством електрически импулс, предизвикващ процеси като Електропорация и Електрофореза, пропускливостта на кожата се увеличава значително и това позволява на козметичните продукти да преодолеят защитните бариери на кожата и да проникнат на нужната дълбочина.

Според предназначението на използваната козметика, процедурата е ефикасна за лечение на редица кожни заболявания, подобряване на белези, несъвършенства и стрии, също така за подмладяване, стягане, избелване и подхранване на кожата.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.