Меню
Вашата количка

Апарат за диамантено микродермабразио МХ-М2А

Апарат за диамантено микродермабразио МХ-М2А
Апарат за диамантено микродермабразио МХ-М2А
Апарат за диамантено микродермабразио МХ-М2А
Изчерпан
Апарат за диамантено микродермабразио МХ-М2А
Апарат за диамантено микродермабразио МХ-М2А
Апарат за диамантено микродермабразио МХ-М2А
Апарат за диамантено микродермабразио МХ-М2А
470.00лв.
Без данък: 470.00лв.

Апарат за диамантено микродермабразио МХ-М2А

Диамантено микродермабразио, което се прилага при загрубяла кожа, белези, акне, черни точки и поява на фини бръчки.

Апаратът почивства слоят замътсявания и мъртви клетки по повърхността на кожата.

Процедурите с диамантено микродермабразио стимулират естествената регенерация на кожата и ексфорлират на клетъчно ниво.

Диамантеното микродермабразио работи с два накрайника, свързани към филтър. Накрайниците изпълняват вакуум функция. Към тях се поставят диамантени глави с фини абразивни частици за премахване на мъртвите клетки и замърсяванията.

Уредът разполага с накрайници за третиране на различни зони по лицето и тялото.

След процедурата кожата е идеално почистена и освежена.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Диамантено Микродермабразио MX-M2А


Микродермабразиото е ефикасен метод за почистване на кожата. При процедурата повърхностният слой на кожата се ексфолира, посредством диамантените глави, чието покритие отстранява наслоените замърсявания и мъртвите клетки. За разлика от други видове механичен пилинг, при диамантеното микродермабразио, рискът от раздразнения и наранявания на кожата е сведен до минимум. Диамантеното покритие  на обработващата глава осигурява стерилен и хипоалергенен допир към кожата. След третиране кожата остава мека, еластична и гладка.

При редовна употреба, процедурата дава видими и трайни резултати, подобрявайки вида и здравето на кожата. Може да се прилага на лице, деколте и тяло. Резултатът е подмладен вид и мекота, дори в най-загрубелите участъци.


 Предимства на уреда:
*Лесен и удобен за употреба
*Оборудван с комплект от 9 диамантени глави с различен размер за третиране на различни зони от лицето и тялото, в това число и околоокчния контур.
-Избор на подходящ размер на диамантената глава:


*Уредът се отличава с високо качество и дълъг живот. Диамантената повърност на обработващите глави ги прави здрави и осигурява дълъг период на употреба.

*Моделът предлага безопасност и сигурност при работа.

При работа с уреда няма риск от попадане на чатици алуминиев оксид в кожата.
Процедурата  отнема сравнително кратко време, безболезнена е и не изисква съществен възстановителен период.Ефект и резултати:

Ефикасно почистване на кожата  и омекотяване на повърхностният й слой. Порите са почистени, черните точки са премахнати, дишането на кожата е подобрено. Почистената кожа абсорбира и усвоява козметичните продукти много по-активно, благодарение на което редица кожни заболявания и несъвършенства могат да бъдат ефикасно третирани. Сред тях са:
*Акне
*Нарушения в пигментацията
*Белези
*Стрии
*Фини бръчки


Работа с уреда:
*Свържете накрайника към уреда
*Изберете подходящия размер диамантена глава и я монтирайте към накрайника


!ВНИМАНИЕ!
А)Ако при процедура силата на вакуума спадне, проверете филтъра и го сменете. Имайте предвид, че честотата на смяна на филтрите зависи от типа кожа и участъка, върху който се работи. Преди всяка нова процедура, филтърът трябва да се смени с нов.
Б)При избора на размер на диамантените глави, е препоръчително да се започне с по-големите размери, за да се премахне най-загрубелия слой от повърхността на кожата, след което да се премине към по-малките глави за по-фина обработка.
*Когато настройвате силата на вакуума за процедура, съобразете се с особеностите на зоната, която ще обработвате. Например при участъците с по-тънка и фина кожа (Като околоочния контур), настройте интензитета на по-слаба (или най-слабата) степен.
*Преди да започнете работа, проверете силата на вакуума на ръката си. При работа върху лице, разделете мислено на 4 зони: ляво, дясно, горна част, долна част и започнете работа, следвайки инструкцийте от картинката по-долу. Внимавайте да не концентрирате работата на диамантената глава върху една точка за повече от 15 секунди. Това би могло да доведе да раздразнение и наранявания.


*След процедура, почистете диамантените глави с вода и четка. Оставете ги да престоят в дезинфектант (със 75% алкохол) за 15 минути, след което ги подсушете. Дезифентирайте ги, posredstvom УВ стерилизатор.


ВАЖНО!!!
1.Уредът е за професионална употреба. Да бъде използван само от подготвени  лица.
2.Да не се прилага при активни кожни проблеми
3.Да не се прилага при разширени капиляри
4.Уредът да не се управлява от хора с физически, сетивни или психологинчи увреждания и ограничения, които биха могли да повлияят работния процес. Да не се използва от хора без нужната професионална подготовка.
5.Да се пази от деца.


Мерки за безопасност:
1.Не разглабяйте уреда и не опитвайте да го ремонтирате сами, в случай на неизправност. Всяка поправка на уреда трябва да се извършва в гаранционния сервиз. Използвайте апарата само по предназначение.
2.Не използвайте в близост до вода, с мокри ръце или в помещение с високи нива на влага. Не разливайте вода върху уреда.
3.При някой от долуизброениете случаи, изключете уреда от захранването възможно най-бързо:
-Ако върху уреда попадне вода
-При наличието на съмнителна миризма, дим или ако уредът издава съмнителен/силен звук
-При повреда на кабела
-Ако уреда е претърпял падане и/или повреда.
4.Пазете кабела на уреда, не поставяйте нищо върху него; съхранявайте и използвайте уреда на места, където няма опасност кабела да бъде настъпен.
5.След употреба, изключвайте от захранването
6.Внимавайте нищо да не попада в жака на уреда. Ако това се случи, не опитвайте да го отстраните сами. Обърнете се към специалист.
7.Не поставяте уреда на нестабилни повърности.


Техническа информация:
*Волтаж: 220-240V
*Честота: 50Hz
*Тегло: 7.2 кг
*Размери: 46.5x36x30.5 см

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.