Меню
Вашата количка

6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1

6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
6 в 1 козметичен уред – Модел MX-M1
1,410.00лв.
Без данък: 1,410.00лв.

6 в 1 козметичен уред - Модел MX-M1

Професионален козметичен уред, съчетаващ 6 от най-предпочитаните терапии в съвременната козметика.
Уредът притежава компактен и функционален дизайн с практичен и удобен работен панел.
Върху таблото има бутони за настройка на режим, интензитет и време, както и входове за накрайниците на всяка една процедура.
Модел MX-M1 комбинира 6 от най-разпространените и ефективни процедури за подмладяване, заздравяване и освежаване на кожата, което прави уреда изгоден вариант за всеки един козметичен салон.
Функции:

- Безиглена Мезотерапия - изключително безопасен и безболезнен метод за пренасяне в дермалния слой на кожата активни и лечебни субстанции.
Терапиите използват електрическия импулс, който прониква в дълбоките слоеве като запазва целостта на тъканите.
След процедурите кожата възвръща младежкия си вид, свежест и сияйност

- RF процедура - нехирургичен метод, благодарение на който се подобрява структурата на кожата.
Радиочестотните вибрации достигат до подкожното пространство на епидермиса, което стимулира производството на нов колаген.
Терапиите са подходящи за стягане на овал и контури, коригиране на фините линии и бръчки, намаляване на тъмните кръгове, отоци и др.

- Лифинг - технология за неоперативно подмладяване, стягане и повдигане кожата на лицето, деколтето и шията.

- Спрей кислородна и хидротерапия - процедура, с която се впръсква кислород директно в порите на кожата.
Вследствие на това тъканта се обогатява с полезни добавки.
По този начин се запазва еластичността и се активират жизнените функции на кожата.

- Криотерапия - в основата на процедурата са ниските температури, които спомагат за лечението на различни възпалителни процеси като екземи, акне и др.

- Терапия за околоочен контур - чрез процедурата се възстановява естественото производство на колаген и еластин.
Благодарение терапиите се възвръща еластичността на кожата, бръчките около очите намаляват, кожата придобива стегнат и тонизиран вид.
Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА БЕЗИГЛЕНА МЕЗОТЕРАПИЯ – МОДЕЛ MX-M1


5D Мултифункционална Безиглена Мезотерапия – модел MX-M1 е уред, предназначен за прилагане на подмладяващи терапии. Процедурите с него са подходящи при възраст 30+, когато кожата започва да изисква по-интензивна и специализирана грижа. Основен фокус на голяма част от процедурите е възвръщане и запазване младежкия вид на кожата, изглаждане на фините бръчки, стягане и повдигане, подобрение на контура.

Комбинацията от функции, която моделът предлага го нарежда сред най-популярните и практични решения за оборудване на козметични салони, които искат да предложат най-добрата подмладяваща грижа.


Функции:

*Уредът съчетава ефикасна радиочестотна технология за стягане на кожата (RF), криотерапия (студен чук), микродермабразио, спрей кислородна и хидро терапия, вакуум,  безиглена мезотерапия, терапия за околоочен контур, лифтинг.

*Процедурите с уреда стимулират по-активния синтез на нов колаген, благодарение на което значително се подобряват и повишават еластичността и здравината на кожата. Засилват се нейните регенеративни функции, фините бръчки са изгладени.

*Спрей кислородната и хидро терапия спомага за насищането на клетките с пресен кислород и хидратирането на кожата в дълбочина. Дишането на кожата се подобрява, клетките се активизират, ускорява се обмяната на веществата. Като резултат от терапията, могат да се наблюдават също: подобрение на тена; възвръщане на младежкия вид; заздравена, хидратирана и мека кожа.

*Чрез терапиите, основаващи се на действието на електрически импулс (мезотерапия, лифтинг, терапия за очи с лъжичка), се подобрява естествения синтез на колаген, кожата се стяга, фините бръчки се изглаждат

*Функция вакуум със стъклени накрайници за лице, е ефикасен метод за почистване на кожата. Действието на вакуума ускорява циркулацията на кръвта, оказва дренажен ефект, подобрява функцията на лимфната система.


Накрайници:

*Пистолет за спрей кислородна и хидро терапия - посредством него, под високо налягане в кожата се впръскат вода, кислород,  хидратиращи и подхранващи субстанции


 *Стъклени накрайници за вакуум – за дълбоко почистване на пори, наслоени замърсявания и др.


Електродни накрайници

1. Накрайник електрод – поставя се в ръката на клиента, за да се затвори веригата. Използва се с накрайници 2, 3, 4.

2. Електродна лъжичка за околоочен контур – стимулира и заздравява тъканта в зоната на очите, ускорява циркулацията на кръвта и обмяната на веществата,  повишава еластичността на кожата, изглажда фините бръчки, елиминира умората, спомага за редуциране на торбичките и подпухналостта.

3. Накрайник за лифтинг – изглажда бръчките, стяга и повдига кожата, спомага за редуциране на двойната брадичка, стяга кожата и намалява бръчките  в областта на очите, спомага за елиминиране на торбичките под очите.

4. Накрайници за Мезотерапия – процедурата спомага ефикасното и дълбоко инфилтриране на мезококтейли. Те представляват специализирани козметични и лечебни разтвори с различно предназначение, подготвени за специфичните нужди на всеки клиент. Действието на мезококтейлите може да е насочено към лечение на кожни заболявания, подмладяване, хидратиране, подхранване и др.  При процедурата се използва метод на инфилтрация, който позволява активните съставки в тези коктейли да бъдат усвоени максимално пълно. Под действието на електродния накрайник, пропускливостта на кожата  и клетъчната мембрана се увеличава, аквапорините се отварят. Благодарение на това, абсорбцията на активните вещества от клетката  се осъществява  много по-ефикасно и бързо.


*RF накрайник – радиочестотният лифтинг е изключително ефикасна процедура, която спомага за подмладяване и заздравяване на кожата. Радиочестотните вълни, генерирани от накрайника, достигат дълбоките слоеве на кожата, където се трансформират в топлинна енергия. Топлинната енергия стимулира регенериращите функции на кожата, подсилва тъканта, ускорява естествения синтез на повече колаген. Ефектът е по-стегната, повдигната и здрава кожа.  Видимо подмладена!*Студен чук/Криотерапия – Успокоява и  тонизира кожата. Има стягащ ефект. Спомага за свиване на порите и успокоява зачервяванията и раздразненията.


Терапията с уреда се препоръчва при:
*Мазна кожа и разширени пори
-насърчава синтеза на кератин, почиства кожата, активира клетките, стяга кожата и избистря тена

*Кожа с проблемен или неравномерен тен
-стимулира кръвообращението, ускорява доставката на хранителни вещества и кислород до клетките

*Зряла  и/или отпусната кожа; суха кожа; за изглаждане на фини линии и бръчки
-лифтинг ефект, повдига и стяга кожата, подобрява хидратацията, стимулира регенерацията на клетките, насърчава синтеза на колаген, възвръща сиянието и младостта на кожата.

*Тъмни кръгове, торбички и бръчки в зоната на околоочния контур


Работен панел:


1.Настройка на интензитета за RF
2.Избор на работен режим
3.Настройка на интензитета за функциите с електрически импулс
4.Настройка на време за процедура
5.Бутон за Старт и Пауза на процедурата
*Настройка за интензитет за накрайник Студен чук.
1.Вакуум
2.Спрей
3.Настройка на интензитета за Спрей
4.Бутон за включване/изключване на Вакуум и Спрей
5.Вход за захранващ кабел
6. Бутон за включване/изключване на уреда
7.Вход за накрайник – електрод за Мезотерапия
8.Вход за накрайник – пистолет  за Мезотерапия
9.Вход за накрайник Електродна лъжичка
10.Вход за накрайник за лифтинг
11.Вход за накрайник Студен чук
12.Вход за RF накрайник


Поддръжка на уреда:
*Съхранявайте на сухо и проветриво място. Пазете от всякакъв допир до вода или влажна повърхност. Не разливайте вода върху уреда.

*Пазете от изпускане или удар.

*Уредът работи с компютърен чип. Моля, съхранявайте и използвайте на достатъчна дистанция от източници на радиочестотна и електромагнитна енергия (като микровълнови фурни, сешоари и др.). Ако уредът се намира в близост до подобни източници, може да възникнат смущения, например: внезапно спиране на уреда по време на работа, премигане на дисплея и др. Ако това се случи, моля при възможност отдалечете уреда и/или рестартирайте като изключите и включите отново.

*Моля, редовно почиствайте повърхността на уреда с подходящ препарат. Не използвайте препарат на киселинна или алкална основа.

*Редовно почиствайте и поддържайте уреда и аксесоарите. При почистване, не допускайте вода или други течности да попаднат във вътрешността на уреда, тъй като това би могло да го увреди.

*Ако уредът е извън употреба за продължителен период от време, покрийте го с прахо – и водоустойчив материал. Препоръчва се да включвате уреда поне веднъж на 15 дни, оставяйки го да работи за около час, за да избегнете амортизиране на компонентите му.

*Накрайниците на уреда са чупливи и деликатни. Бъдете внимателни при работа с тях. Не дръжте накрайниците за кабела – това може да разхлаби връзките и да предизвика късо съединения.

*След всяка употреба почиствайте накрайниците с подходящ препарат, след което ги подсушавайте. При почистване, не допускайте попадане на вода или други течности във вътрешността на накрайниците.

*След приключване на всяка процедура, изключвайте накрайниците, като зададете интензитет 0.

*При изчерпване на козметичният продукт в накрайника за спрей процедури, налейте чиста вода в резервоарчето. Тя ще отмие остатъците от козметичният продукт и ще спомогне изпръскването им.

*След приключване на работа с Вакуум и Спрей функциите, моля изключете ги, посредством бутона, предназначен за тях.


Процедурите с уреда да НЕ СЕ прилагат при:
-наранявания по кожата
-хора, страдащи от епилепсия
-хора със сърдечни заболявания
-хора с пейстмейкър
-хора с ракови заболявания
-хора, страдащи от заразни кожни или други заболявания
-бременни
-хора, преминали сериозни операции
-хора, страдащи от диабет
-наличие на метални импланти


Техническа информация:
Волтаж : 110V / 220V
Мощност: 80W
Размер с опаковка: 44 x 45 x 29 cm
Тегло:  8 KG

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.