Меню
Вашата количка

Козметичен комбайн RU-9988

Козметичен комбайн RU-9988
Изчерпан
Козметичен комбайн RU-9988
2,780.00лв.
Без данък: 2,780.00лв.

Козметичен комбайн RU-9988

Козметичен комбайн, съчетаващ повече от 10 функции в практичен дизайн, който пести пространство.

Настройките на козметичния уред са проектирани съобразно работния процес. Козметичният комбайн е оборудван с отделни панели за регулиране на времето и интензитета на процедурата.

Основата е на колелца с метална дръжка в горната част, благодарение на която може да се мести без усилия. За накрайниците на козметичния комбайн са предвидени странични поставки с отвори.

Апаратът разполага с:

- Дарсонвал

- Диамантено Микродермабразио

- Вакуум за лице

- Вакуум за тяло

- Спрей

- Четков пилинг

- Ултразвук

- Йонофореза

- Фриматор

- UV стерилизатор и нагревател за кърпи

- UV стерилизатор за интрументи

- LED Лампа Лупа

- Лампа Уудс

- Топъл Студен Чук

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН КОЗМЕТИЧЕН УРЕД RU-9988


Професионален козметичен комбайн, съчетаващ повече от 10 функции в стилен и функционален дизайн, който ще спести работна площ и ще направи работата ви в пъти по-лесна и удобна. Всичко нужно за едни от най-предпочитаните козметични процедури е комбинирано по практичен начин, така че работният процес да бъде максимално целесъобразен. За настройка на всички функции, комбайнът е оборудван с отделни панели с бутони за регулиране на време, интензитет и др . Уредът е с основа на колелца и метална дръжка в горната част, благодарение на което може да го позиционирате и местите без особени усилия. За накрайниците са предвидени странични поставки с отвори.


Функции:
*Дарсонвал
*Диамантено Микродермабразио
*Вакуум  за лице
*Вакуум  за тяло
*Спрей
*Четков  Пилинг
*Ултразвук
*Йонофореза
*Фриматор
*UV стерилизатор и нагревател за кърпи
*UV стерилизатор за инструменти
*Пароозонатор
*LED Лампа Лупа
*Лампа Уудс
*Топъл Студен чук


Описание на работния панел:1.Бутон за включване
2.Бутон за потвърждение/избор
3.Бутон за накстройка на интензитета
4.Дисплей
5.Вход за накрайници
6.Вход за накрайници


1.Лампа Лупа
2.Отвор за пара
3.Отвор на резервоара за вода за Пароозонатор
4.Настройка на накрайника за Пароозонатор
5. Манометър за Вакуум
6.Настройка за интензитета за Вакуум
7.Вход за накрайник спрей
8.Бутон за включване/изключване
9.Вход за накрайник Микродермабразио и Вакуум
10.Стерилизатор
11.Поставка за накрайници
12.Поставка за накрайници
13.Филтър
14.Вход за накрайник Топъл Студен чук
15.Бутон за включване/изключване Топъл Студен чук
16.Бутон за включване/изключване
17.Вход за лампа Уудс

УЛТРАЗВУК


1.Работен панел за функция Ултразвук
2.Ултразвуков накрайник за околоочен контур
3.Ултразвуков накрайник за лице
4.Бутон за включване/изключване
5.Бутон за избор и навигиране в опциите на менюто
6.Бутони за настройка на време и интензитет
7.Дисплей
8.Вход за ултразвуков накрайник за околоочен контур
9. Вход за ултразвуков накрайник за лице


Параметри за настройка:
Време: 0-20 минути
Интензитет: 0/1/2/3/4/5/6/7/8/9
Накрайници: 1 (околоочен контур), 2 (лице)
Режим на работа: A/B/C/D


Принцип на действие:
Ултразвукът се налага като основна технология в областта на козметиката и подмладяването още от 80-те години. Широкото приложение на ултразука, заедно с високата ефикасност и лечебно действие на процедурите с него, го нареждат сред най-предпочитаните методи за разкрасяване на кожата и третиране на различни кожни заболявания.


Функции:
*Механична: високочестотните  ултразвукови вибрации осигуряват интензивен масаж на клетките и тъканта, стимулират кръвообращението и метаболизма, подобряват храненето на клетките и по този начин спомагат за стягането и заздравяването на кожата.
*Топлинна: Под влияние на ултразвуковите вълни се генерира топлинна енергия, която спомага да се ускори циркулацията на кръвта, а с това и доставката на хранителни вещества до клетките. Насърчава синтеза на колаген и благоприятства функцията на нервните клетки. Отпуска и облекчава напрежението в мускулите.
*Химическа: регулира PH баланса и оказва антибактериално действие. Повишава пропускливостта на клетките и по този начин спомага за по-интензивното и пълно усвояване на активните вещества в козметичните и лечебни разтвори, използвани при процедурата.


Действие:
*Спомага за облекчението на зачервявания и раздразнения
*Спомага за премахване на белези. Стимулира кръвообращението и метаболизма, с което ускорява регенерацията на кожата. В комбинация със специализирани козметични продукти, ултразвуковата терапия може значително да подобри състоянието на кожата, като заличи белези, несъвършенства, петна и др. Нужни са поне около 10 процедури, като една процедура се прилава на всеки два дни.
*Спомага за лечение на нарушения в пигментацията и подобрява тена.  Действието на ултразвука, заедно с подходящ козметичен разтвор, спомага да се заличат различен тип пигментни образувания, старчески или слънчеви петна и др. Ултразвуковите вибрации нарушават мембраната на засегнатите клетки като по този начин ги унищожават и предотвратяват повторното им формиране. За видими резултати са нужни поне 10 процедури. Ако след тях е нужно терапията да бъде продължена, направете  поне седмица прекъсване преди следващия курс процедури.
*Спомага за премахване на фините бръчки, оказва лифтинг ефект. Благодарение на микромасажът, който оказват ултразвуковите вибрации, клетките и тъканта се активизират, клетъчната мембрана се подсилва и заздравява, циркулацията на кръвта и обмяната на веществата се ускоряват. В резултат на всичко това кожата се стяга и повдига, фините бръчки се изглаждат, подобрява се еластичността.
*Спомага за премахване на тъмни кръгове и торбички под очите. Нежният масаж с накрайника в околоочната зона засилва кръвообращението и стимулира лимфната циркулация. Топлинната енергия спомага да се редуцират мастните натрупванияи задържаната течност в зоната под очите. По този начин торбичките под очите значително намаляват, премахва се подпухналостта и тъмните кръгове. Третирайте околоочният контур с повишено внимание, избягвайте прекалено близък допир до окото. Не третирайте горния клепач, за да не нараните очната ябълка.
*Спомага за премахване на отоци
*Омекотява и изглажда загрубялата кожа


Работа с УЛТРАЗВУК:
*Свържете към захранването.
*Почистете и дезинфектирайте ултразвуковите накрайници
*Почистете кожата. При необходимост третирайте с пара за по-дълбоко почистван, отпушване на порите и отстраняване на черните точки. Нанесете подходящ козметичен продукт.
*Изберете подходящ ултравуков накрайник, според зоната, която ще третирате. Настройте интензитета, започвайки от най-ниска степен и увеличавайте постепенно като се съобразявате с типа кожа и поносимостта на клиента. Настройте време за процедурата.
*Третирайте внимателно и бавно като се стараете да обхванете изцяло избрания участък.
*Не отстранявайте козметичния продукт веднага след процедура. Оставете да подейства 5-8 минути.
*След приключване на работа, изключете уреда, почистете накрайниците. Съхранявайте ги на сухо и провертиво място.

ДАРСОНВАЛ1.Работен панел за функция Дарсонвал
2.Накрайник
3.Стъклени електроди
4.Бутон за включване/изключване
5.Бутон за избор и навигиране в опциите на менюто/Избор
6.Бутони за настройка на време и интензитет
-Време: 0-60
-Интензитет: 0-9
7.Дисплей
8.Вход за накрайник


Действие:
Процедурите с Дарсонвал са ефикасни при лечение на различни кожни заболявания и най-вече акне. В основата на този тип терапия стои действието на високочестотният електрически импулс. При контакт с кожата, той прониква в дълбоките й слоеве и геренерира топлинна енергия, която оказва редица благоприятния въздействия. Ускорява кръвообращението, успокоява нервните окончания, стимулира обмяната на веществата, спомага за освобождаването от токсините и замърсяванията. Освен всичко това, под влиянието на електрическият импулс и генерираната от него топлина, пропускливостта на кожата се увеличава, с което значително се повишава степентта на усвояемост на активните съставки в козметичните разтвори, използвани при процедура. Процедурата спомага да се редуцира излишния себум, оказва антибактериално действие и спомага за възстановяването на кожата.


Работа с ДАРСОНВАЛ:
*Свържете към захранването. Монтирайте стъкления електрод към накрайника.
*Натиснете бутона за включване. Натиснете бутон включване/изключване, намиращ се на панела за функция Дарсонвал.
*Настройте време и интензитет за процедурата. Навигирайте в менюто, за да изберете параметър ‚време‘ и задайте  желаната стойност посредством бутоните със съответните стрелки. Навигирайте в менюто, за да изберете параметър ‚интензитет‘ и задайте  желаната стойност посредством бутоните със съответните стрелки.


ВАЖНО!
*Кожата трябва да бъде идеално чиста, за да улесни максимално плъзгането на стъкления електрод.
*Преди процедура подгответе клиента относно светлинните режими на стъклените електроди при определени методи на работа.  При точково третиране например, светлинният режим на електрода наподобява присвяткане/иска, което може да стресне клиента и да възпрепятства процедурата или да доведе до нежелани инциденти.
*Времето и интензитета за процедура зависят от типа кожа и степента на толерантност към импулса, която е различна за всеки клиент. При задаване на стойности, вонаги се съобразявайте с тези особености. (За суха кожа, задавайте по-нисък интензитет и по-кратко време; за мазна кожа, задавайте по-висок интензитет и по-дълго време).
*ПРЕМАХНЕТЕ ВСИЧКИ МЕТАЛНИ БИЖУТА И АКСЕСОАРИ ПРЕДИ ПРОЦЕДУРА.
*Почиствайте, дезинфектирайте и подсушавайте електродите преди и след всяка процедура.
*Когато уредът работи, не докосвайте накрайника в частта където се свързва със стъкления електрод.
*Когато третирате, избягвайте прекалено близък контакт до околоочната зона; не докосвайте окото.
*Не прилагайте процедурата на прекалено чувствителна кожа или при наличието на кожни заболявания, наранявания или възпаления.

ФРИМАТОР


1.Работен панел за функция ФРИМАТОР
2.Накрайник ултразвукова шпатула
3.Бутон за включване/изключване
4.Бутон за избор и навигиране в опциите на менюто/Избор
5.Бутони за настройка на време и интензитет
-Време: 0-60
-Интензитет: 0-9
-Режим на работа: A/B/C/D
7.Дисплей
8.Вход за накрайник


Процедурите с фриматор дават доказано добри резултати, поради което се нареждат сред най-предпочитаните в козметиката.


Принцип на действие:

Уредът редува електрически вибрации с механически вибрации, които при проникване в кожата осигуряват нежен стимулиращ масаж и дълбок почистващ ефект. В резултат на това кожната тъкан и клетките се активизират.

Процедурата е ефикасна за изглаждане на фини бръчки, почистване на порите, премахване на петна и други несъвършенства по кожата. След третиране тя остава нежна, еластична и гладка.

-Манипулацията оказва положителен ефект в борбата с признаците на застаряване. Уреда стимулира регенерацията на клетките, ексфолира, почиства и тонизира кожата, спомагайки да се изгладят фините бръчки.
-Процедурата е благоприятна и за суха/чувствителна кожа. Оказва ревитализиращо действие, хидратира и възстановява еластичността.
-Третирането с фриматор е подходящо средство за подобряване на мазната или проблемна кожа. Почиства, премахва натрупванията в порите и ги затваря, изглажда повърхността на кожата и намалява несъвършенствата.

ЙОНОФОРЕЗА


1.Работен панел за функция ЙОНОФОРЕЗА
2.Накрайник ролер
3.Накрайник сфера
4.Накрайник електрод
5.Бутон включване/изключване
6.Бутон за избор и навигиране в опциите на менюто/Избор
7.Бутони за настройка на време и интензитет
-Време: 0-60
-Интензитет: 0-9
8.Дисплей
9.Вход за накрайник сфера
10.Вход за накрайник ролер


Използвайки принципът на взаимодействието на йоните, йонофорезата осигурява ефикасното инфилтриране и усвояване на активни подхранващи и лечебни съставки в клетките, спомагайки лечението на редица кожни заболявания. В същото време, действието на йонофореза оказва дълбоко почистващо и антибактериално действие.
Позитивните йони регулират киселинността, балансират функцията на нервната система, стимулират кръвообращението, допринасят за заздравяването на тъканта, действат противовъзпалително. Спомагат дълбокото инфилтриране на козметичните и лечебни разтвори.
Негативните йони регулират алкалността, стимулират нервните окончания, засилват притока на кръв до клетките. Терапията с негативни йони е подходяща за зряла или мазна кожа.


Работа с ЙОНОФОРЕЗА:
*Свържете накрайника, с който ще работите. Накрайникът електрод се поставя в ръката на клиента.
*Настройте интензитета
*Изберете режим на работа (с положителни или отрицателни йони), съобратно нуждите на кожата и целта на терапията.
*След процедура, изключете уреда и почистете накрайниците.
*Почиствайте и подсушавайте добре накрайниците след всяка процедура.


ВАЖНО!
*ПРЕМАХНЕТЕ ВСИЧКИ МЕТАЛНИ БИЖУТА И АКСЕСОАРИ ПРЕДИ ПРОЦЕДУРА.
*ПРОЦЕДУРАТА НЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА БРЕМЕННИ.
*Не прилагайте процедурата на прекалено чувствителна кожа или при наличието на кожни заболявания, наранявания или възпаления. Не прилагайте при наличието на метални импланти.

ЧЕТКОВ ПИЛИНГ


1.Работен панел за функция ЧЕТКОВ ПИЛИНГ
2.Накрайник
3.Бутон за включване/изключване
4.Бутон за избор и навигиране в опциите на менюто/Избор
5.Бутони за настройка на време и интензитет
-Време: 0-60
-Интензитет: 0-9
6.Дисплей
7.Вход за накрайник

Четковият пилинг е ефикасно средство за перфектно почистване на кожата.

Уредът е оборудван с 5 различни въртящи се накрайника, които действат в различни насоки за постигане на съвършен резултат.

*Нежно почистване на кожата, отстраняване на мъртвите клетки и загрубелите участъци от повърхността на кожата
*Почиства порите
*Омекотява кожата и подобрява загрубелите участъци
*Спомага за по-интензивното разграждане на меланина
*Повишава еластичността на кожата
*Тонизира
*Подобрява и стимулира циркулацията на кръвта
*Изглажда кожата
*Подобрява тена


Работа с ЧЕТКОВ ПИЛИНГ:
*Свържете накрайника към уреда
*Изберете подходяща четка, съобразно целите на процедурата и зоната, която ще третирате
*Натиснете бутона за включване
*Настройте интензитет и време за процедурата
*Третирайте. Препоръчително време 15-20 мин.
*След процедура нанесете подхранващ и успокояващ продукт
*Използвайте слънцезащитна грижа

ТОПЪЛ-СТУДЕН ЧУК
Студената терапия има успокояващо действие, с което свива порите и придава по-свеж вид на кожата. Препоръчително е да се използва след различни козметични процедури, за да подхраните кожата в дълбочина.
Топлата терапия отваря порите, за да могат да бъдат почистени по-лесно и по-качествено. Терапията спомага за засилване на кръвообращението и метаболизма, както и за по-ефикасното абсорбиране на активните хранителни вещества от кожата.


Терапията с уреда оказва нежен и стимулиращ микромасаж, който активизира мускулите, стяга кожата и стимулира кръвообращението. Процедурата спомага за редуциране на излишния себум.


Метод на работа:
Третирайте с накрайника като започнете от центъра на лицето и придвижите встрани. Движете отдолу нагоре.
*От брадичката към ушите
*От брадичката към върха на носа
*От носа към слепоочията
*От вътрешния ъгъл на околоочната зона към слепоочията. Избягвайте допир до очите!
*От центъра на челото към линията на косата.


За третиране на тяло:
*Третирайте с кръгообразни движения, отдолу нагоре. За третиране на бюст, вижте изображението.

ДИАМАНТЕНО МИКРОДЕРМАБРАЗИО
Диамантеното Микродермабразио е ефикасна процедура за почистване, освежаване и възстановяване на младежкия, сияещ вид на кожата. Дермабразиото съчетава ефективна ексфолация и вакуум, за да премахне наслоените замърсявания и мъртви клетки от повърхностния слой на кожата.  Финото абразивно покритие на диамантените глави нежно „остъргва“ натрупаните замърсявания, a oтстранените нечистотии биват засмукани от вакуума. Кожата остава идеално чиста и дишаща, порите са отпушени, черните точки премахнати.


Ефект:
Кожата е идеално почистена и дишаща. Процедурата спомага за отпушване на порите, почистване на черните точки и отстраняване на мъртвите клетки. В резултат се стимулира регенерацията на клетките и обновяването на кожата. Дермабразиото дава отлични резултати в лечението на белези от акне и нарушения в пигментацията. Спомага за изглаждане на фините бръчки и избистряне на тена. Кожата е подмладена, свежа и идеално чиста.
Процедурата може да се прилага на лице, шия,  деколте и  тяло.


ПРЕПОРЪКИ
А)Ако при процедура силата на вакуума спадне, проверете филтъра и го сменете. Имайте предвид, че честотата на смяна на филтрите зависи от типа кожа и участъка, върху който се работи. Преди всяка нова процедура, филтърът трябва да се смени с нов.
Б)При избора на размер на диамантените глави, е препоръчително да се започне с по-големите размери, за да се премахне най-загрубелия слой от повърхността на кожата, след което да се премине към по-малките глави за по-фина обработка.
*Когато настройвате силата на вакуума за процедура, съобразете се с особеностите на зоната, която ще обработвате. Например при участъците с по-тънка и фина кожа (Като околоочния контур), настройте интензитета на по-слаба (или най-слабата) степен.
*Преди да започнете работа, проверете силата на вакуума на ръката си. При работа върху лице, разделете мислено на 4 зони: ляво, дясно, горна част, долна част и започнете работа, следвайки инструкцийте от картинката по-долу. Внимавайте да не концентрирате работата на диамантената глава върху една точка за повече от 15 секунди. Това би могло да доведе да раздразнение и наранявания. 

*След процедура, почистете диамантените глави с вода и четка. Оставете ги да престоят в дезинфектант (със 75% алкохол) за 15 минути, след което ги подсушете. Дезифентирайте ги, posredstvom УВ стерилизатор.

ВАКУУМ и СПРЕЙ
Функции вакуум и спрей работят посредством помпата в уреда. Когато се работи с вакуум, помпата всмуква въздух, през специалните стъклени накрайници. Благодарение на вакуумният ефект от кожата се отстраняват натрупаните замърсявания, нейната повърхност се ексфолира и се подсилва кръвообращението.


Действие:
*Премахва замърсяванията и остатъците от грим, спомага да се редуцира излишния себум, почиства порите, подобрява дишането на кожата. Процедурата има и дълбоко действие – тя спомага да се повиши синтеза на колаген и възвръща еластичността на кожата.
*Стимулира кръвообращението, засилва обмяната на веществата и подобрява храненето на клетките. Подобрява функцията на лимфната система. Спомага за детоксикацията на кожата.
*Посредством Спрей функцията, в кожата се впръскват и инфилтрират различни козметични и/или лечебни разтвори. Нансянето на продукти със спей е изключително ефикасно, тъй като позволява равномерно разпределяне на козметичния разтвор и неговото пълно абсорбиране от кожата и клетките.


Работа с ВАКУУМ и СПРЕЙ:
*ВАКУУМ
-Почистете и дезинфектирайте стъкления накрайник. Свържете го към уреда.
-Включете уреда
-Настройте интензитета
-Третирайте


Процедурата с Вакуум може да бъде осъществена по три основни начина: Прекъснат вакуум, Продължителен вакуум, Интензивен вакуум. Препоръчително е да съобразите метода на работа с типа кожа и нейната кондиция.
Прекъснат вакуум – за да се получи ефекта на прекъснат вакуум, периодично, през определени интервали, затваряйте отвора на стъкления накрайник по време на работа.
Продължителен вакуум – затваряйте отвора на стъкления накрайник за по-продължителни периоди.
*Интензивен вакуум – третирайте, като държите пръста си върху отвора на стъкления накрайник през цялото време.


*СПРЕЙ
-Свържете накрайника към уреда.
–Третирайте. По време на работа затворете с пръст отвора за въздух върху накрайника.


ВАЖНО!!!
*Не третирайте една зона прекалено дълго. Движете накрайника равномерно.
*Винаги настройвайте интензитета за процедурите, съобразявайки се с типа кожа и нейната кондиция.
*За най-добри резултати, приложете предварително процедура с пара/пароозонатор
*Избягвайте зоната на очите!
*При работа със спрей, покрийте очите на клиента или го помолете да ги затвори.

ПАРООЗОНАТОР
Пароозонаторът  предлага лесен, здравословен и ефикасен метод за почистване и заздравяване на кожата. Благодарение действието на парата кожата се почиства в дълбочина, чрез отваряне на порите и отстраняване на замърсяванията натрупани там. Уредът е ефикасен в борбата с бръчките, тъй като действието му е насочено към възстановяване на еластичността и естествените защити на кожата. Процедурата има антиоксидантно действие и провокира  изхвърляне на токсините от организма. Кръвната циркулация се активира; кожата бива хидратирана. В допълнение парата подобрява метаболизма и обновяването на клетките. Прониквайки в порите, парата омекотява кожата и почиства мазните натрупвания, черните точки и остатъците от грим. Мъртвите клетки са отстранени. Уреда е ефикасен при лекуването на различни кожни заболявания, акне и др.


Манипулацията с пароозонатор обновява кожната структура, почиства я в дълбочина, освобождава каналите й за дишане и ревитализира жизнеността й. Подобрява се цялостното й здраве.


Работа с ПАРООЗОНАТОР:
Винаги съобразявайте дистанцията и времетраенето при процедура с типа на кожата, както и с нейната кондиция.


Препоръки:
*За нормална кожа – дистанция: 25~30 см, време: 3-5 мин.
*За мазна кожа – дистанция: 20~25 см, време: 6-8 мин.
*За акнеична кожа – дистанция: 20~25 см, време: 8-10 мин.
*За суха кожа – дистанция: 30~35 см, време: 3 мин.
*За чувствителна кожа – дистанция: 35 см, време: 5-8 мин.
*За кожа с нарушена пигментация – дистанция: 30~35 см, време: 10 мин.
*За капилярна кожа – дистанция: 35 см, време: 5-8 мин.


Независимо от типа кожа, процедурата не трябва да наджвърля продължителност от 10-15 минути.


*Напълнете резервоара с дестилирана вода над червената маркировка.
*Свържете в захранването и включете уреда. Задайте максимална температура от работния панел. Изчакайте 5-6 минути, след което парата ще започне да се генерира.
*За да активирате функция Озон, натиснете бутон OZONE, това ще насити парата с озон.
*Покрийте очите на клиента със стерилизирана памучна кърпа.
*Когато парата стане в плътна и равномерна струя, насочете накрайника към лицето и третирайте.
*След употреба изключете уреда.Описание на работния панел:
 
 1.Бутон за включване
2.Бутон за настройка на таймера
3.Увеличаване на време
4.Намаляване на време
5.Бутон за активиране на пара
6.Бутон за Озон


ВАЖНО!!!
*Третирайте от зоната на челото, надолу, стигайки до деколтето.
*Настройвайте интензитета според типа кожа и нейната кондиция.
*Настройвайте време за процедура според типа кожа и нейната кондиция. Максимално време: 15 мин.
*При наливане на вода, тя не трябва да превишава 4/5 от капацитета на буркана
*При отлагания по буркана, той може да се почисти като се накисне с бял оцет за около 10-15 мин.

ЛАМПА УУДС
Специализирана лампа лупа с ултравиолетова светлина,  даваща възможност да направите точни диагностики на състоянието на кожата. Различните типове кожа рефлектират ултравиолетовата светлина  в различен цветен оттенък, благодарение на което може да се определи кондицията и специфичните характеристики на кожата.


Употреба на ЛАМПА УУДС:
*Почистете/ексфолирайте кожата преди диагностика
*Спазвайте безопасна дистанция между лампата и кожата 15-20 см.
*Диагностицирайте кожата


Индикация на цветовете:
-Зелено-бял оттенък: здрава кожа
-Жълто-зелен: мазна кожа
-Лилаво-зелен: суха кожа
-Тъмно лилав: дехидратирана кожа
-Оранжев: склонност към акне и излишен себум
-Жълт: склонност към акне
-Кафяв/Тъмно кафяв: нарушения в пигментацията
-Лилав: чувствителна кожа
-Бяла флуоресцентна: загрубяла повърхност


*След употреба излючете лампата и уреда.

ЛАМПА ЛУПА
Изключително удобно и практично помощно средство. Подходящо за работа в различни сфери. Лампа Лупата позволява прецизно увеличение, благодарение на което ще бъдете перфектни в работата си. Осветява ефикасно избраните участъци, предоставяйки детайлна видимост за оптимална прецизност.
Подходяща за работа при различен тип процедури: оформяне на вежди, татуировки, перманентен грим и други козметични манипулации.


Употреба:
*Включете в захранването
*Настройте лампата в удобна за работа позиция така че да получите максимално ясен и детайлен образ. Необходимите настройки може да направите от „рамото“, фиксирайки лампата според нуждите на процедурата работния процес.
*Започнете работа


ВАЖНО
*Преди употреба почистете лупата
*След употреба изключвайте от захранването
*Ако лампата е извън употреба за по-дълъг период, почиствайте я периодично, за да не се повреди от прах и други замърсявания.


В СЛУЧАЙ НА НЕИЗПРАВНОСТ ПРИ РАБОТА С УРЕДА:
*Проверете дали уреда е свързан правилно в захранването; проверете дали бутона за включване е натиснат
*Ако накрайникът не работи – проверете дали е свързан правилно; проверете дали е свързан към съответния обозначен вход на уреда
*Ако уредът прегрее, прекратете работа, изключете го и изчакайте да се охлади.
*Ако уредът не се включва или не започне работа, проверете бушона. В случай, че е изгорял, сменете го с нов.
*При нарушение на работата на вакуума, проверете състоянието на вентилационния отвор и филтъра.


ВАЖНО!!!
*Уредът е само за професионална употреба. Не е подходящ за употреба в домашни условия. Да се използва само от професионално подготвени лица.
*Не разглабяйте уреда. В случай на неизправност не опитвайте да поправяте уреда сами. Свържете се с нас или потърсете специализиран сервиз.
*Избягвайте близост до вода. Не използвайте уреда в помещения с висока степен на влага или в близост до вода или други течности. Не работете с морки или влажни ръце. Не разливайте течности върху уреда.!!!Ако възникне някоя от следните ситуации, незабавно изключете уреда:

-Върху уреда е разлята течност
–Уредът издава необичаен звук, от него излиза дим или необичайна миризма
–Кабела е увреден
-Уредът е претърпял удар при изпускане или друга ситуация; целостта му е нарушена.
*Не поставяйте нищо върху кабела. Позициянирайте уреда така, че кабелите му да бъдат на безопасно място, където да не бъдат настъпвани.
*След употреба изключвайте от захранването.
*Пазете отворите на уреда. Не позволявайте в тях да попадат външни елементи, това би могло да доведе до пожар или късо съединение.
*Винаги поставяйте уреда на стабилни и здрави повърхности.
 
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.