Меню
Вашата количка

Лампа лупа

Основен обект на внимание в дейността на козметичните салони са кожните проблеми. Едно заболяване на кожата, например акнето, понякога доста по-дълбоки корени, а за да се третира по възможно най-подходящия начин, дерматологът или козметикът, към чиито услуги сме се насочили е необходимо да има добра видимост в детайли към съответната проблемна зона.

Лампата – лупа е основното, на което залага, за да открие и излекува дадено заболяване. Тя осветява максимално добре третираната зона, притежава способността да увеличава до няколко пъти мястото, което се наблюдава, а това позволява детайлното диагностициране на микроскопични части от повърхността на кожата, също и прецизното извършване на съответната манипулация.

В зависимост от конкретния модел, лампите – лупи могат да бъдат със стойка или без, както и със степен на увеличение от 3 до 5 пъти.

Съществуват лампи – лупи, които съчетават в себе си пароозонатор и увеличителна лампа, а някои могат да бъдат с включени три функции на дейност, например: снабдяване на кожата с кислород с помощта на пароозонатора, включен в уреда, почистване или някаква друга манипулация с дарсонвал, осветяване и увеличаване на проблемната зона чрез лампата – лупа.

Има и други различни модели комбинирани лампи – лупи, които притежават възможността да съчетават увеличаване на третираната област чрез лампата, подготовка и овлажняване на кожата с пароозонатор и чрез четков пилинг да се излющват мъртвите клетки. Такъв модел уред безспорно създава страхотно удобство на дерматолога или козметика по време на всяка процедура, защото по този начин успява да спести времето, което му е необходимо, за да приближава до себе си и да включва няколко различни уреда.

Ако дадено козметично студио разполага с мултифункционален козметичен уред, който не съдържа в себе си лапма – лупа, то тя има възможност да бъде купена отделно. Тя би могла да е настолна или с подвижна стойка, или с възможност за прикрепяне към различни уреди, легла или работни плотове.

Ринг лампа с огледало модел Venus V48C Ринг лампа за козметични процедури и влоговеLED ринг лампа с постоянна мека светлина, променящи се яркост и тем..
489.00лв.
Без данък:489.00лв.
Лупа лампа модел HF-1002 Лупа лампата е козметичен уред, без който нито един козметик не може. Екстрите, които предлага този модел са: - до 5 път..
165.00лв.
Без данък:165.00лв.
Изключително удобна и функционална лампа лупа. Настолният модел е удачен избор за професионалните салони. Светлина, която излъчва е плътна и без отбля..
135.00лв.
Без данък:135.00лв.
Козметична лампа с 5 пъти увеличение модел PAS500
Изчерпан
Козметична лампа с 5 пъти увеличение модел PAS500Козметичната професионална лампа лупа притежава пет диоптера увеличение, с които осигурява перфектна ..
250.00лв.
Без данък:250.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.