Фриматор

Покажи :
Сортиране по :
Портативен Фриматор - Ултразвукова шпатула 700   Портативен козметичен уред Фриматор – Ул..
148,00лв.
 Фриматор Ултразвуков пилинг KU006   Един изключително лесен и ефикасен козметичен у..
154,00лв.
Етикети :Фриматор -

ФРИМАТОР – УЛТРАЗВУКОВА ШПАТУЛА ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Всяка козметична процедура в салон за красота започва с почистване на кожата на лицето. Когато порите са добре почистени, козметичните препарати се усвояват много по-лесно и ефикасно.  Фриматорът е разработен именно, за да почиства лицето от петна, за заглаждане на бръчки чрез високочестотните вибрации, отстраняване на повърхностния слой, замърсявания, себум, премахване на пъпки и прави кожата по-мека, гладка, чиста, еластична и видимо подмладена.

Фриматорът (ултразвуков пилинг) е най-популярният и широко разпространен козметичен уред. Провеждането на редовни процедури с него генерират наистина изключителен ефект върху кожата на лицето.Уредът сменя електрически с механични вибрации. Ултразвукът има проникващ ефект и по този начин масажира кожата и я почиства в дълбочина.

Функциите на уреда са с доказан ефект при използване от професионалисти в козметиката и грижата за кожата на лицето. С помощта на ултразвуковите вибрации, фриматорът премахва акнето и мазните замърсявания, които имат блокиращо действие върху порите на лицето. По този начин кожата става красива и блестяща. Ефективно действие уредът има и при премахването на пъпките, тъй като те са резултат от запушени пори и нездравословното дишане на кожата. Фриматорът спомага за заличаване на пъпките и действа облекчаващо на гнойния процес. Апаратът успешно отстранява мъртвите клетки от кожата на лицето. Ултразвуковите вибрации и приятната топлина, която ултразвуковата шпатула излъчва, спомагат да се намалят мазнините, активират клетките, премахват бръчките и излишния себум, освен това се подобрява и мускулния тонус.

Ултразвуковата терапия е безопасна, нежна и е подходяща за всеки тип кожа, което я превръща в предпочитана манипулация във всеки козметичен салон. Фриматорът улеснява работата на козметика, тъй като замества ръчното почистване на кожата на лицето, процедурите, свързани с пара и хидратация. Процедурата не оставя следи, белези и зачервявания.

Ефектът след ултразвуково почистване се появява веднага след приключване на терапията, а резултатът се запазва дълго след това.

Уредът е задължителен при закупуване на оборудване за козметичен салон, който е модерно ориентиран и в крак с тенденциите.