Меню
Вашата количка

Детоксикатори

Какво представлява йонната детоксикация?

Това е процедура, при която се пропускат йони в организма, които са с различен заряд и притежават способността да регулират киселинността в тялото и да подобряват работата на всички системи и органи в него. Йоните проникват в клетъчното ядро и се свързват с вредните отрови. След това излизат от тялото заедно с вредните метали и опасните токсини. Йоните, които извличат токсините напускат тялото през отделителната ни система и порите на кожата. Така организмът се пречиства и започва да функционира нормално.

Тази процедура се осъществява чрез козметичен уред, който се нарича детоксикатор. Детоксикацията се извършва от професионалистите в козметичните салони и спа центровете.

Пречистване на организма чрез йонна детоскикация – ползи от процедурата.

Йонната детоксикация възвръща жизнения тонус, подобрява съня, регулира кръвното налягане, намалява главоболието и болките, помага при справянето със стреса, облекчава менструалните болки, при раздразнителност и понижено либидо, подмладява и спомага поддържането на добро цялостно здраве.

Тялото на човек е електрически заредено, защото клетките за електрически заредени. Заболяванията и смущенията в организма предизвикват вибрации с честота, несъответстваща с тази на здравите клетки. Именно това разминаване предизвиква хаос и дисбаланс във всяка заболяла клетка и тя не може да участва пълноценно в необходимите за оздравителния процес функции на тялото. Детоксикаторът увеличава чувствително нивото на кислород в клетките, а йонната баня пречиства всеки един от жизнено важните органи.

Йонният детоксикатор се определя като част от бъдещето на съвременната медицина. Токсините няма да спрат да навлизат в телата ни, затова и детоксикаторът и процедурите, които се извършват с него ще навлизат все повече в нашия живот.

Защо йонният детоксикатор трябва да присъства задължително във всяко козметично студио?

Защото йонната детоксикация е една от основните процедури, които се извършват от козметиците във всяко козметично студио и е предпочитана манипулация от клиентите. Успешният козметичен салон на първо място разполага с най-доброто козметично оборудване и то с пълен набор от козметични уреди, за да може да задоволява нуждите на всеки от своите посетители и за да се развива на професионално ниво.

 

Преносим козметичен уред Slimming & Beautifying machine - 6 функции Преносим козметичен уред Slimming & Beautifying machine - 6 функции
Ново
Наименование на уреда: 6 в 1 Slimming & Beautifying machineЦвят: БялМатериал: ABS пластмаса (удароустойчива)Входящо напрежение: AC100-240VИзходящо..
165.00лв.
Без данък:165.00лв.
Козметичен уред RU-401 ви предлага едни от най-прилаганите и ефективни козметични процедури, съчетани в един компактен и функционален козметичен апара..
380.00лв.
Без данък:380.00лв.
Козметичен уред 5 в 1 за красива кожа RU-402 Козметичен уред 5 в 1 за красива кожа RU-402
Изчерпан
Козметичен уред RU-402 ви предлага едни от най-прилаганите и ефективни козметични процедури, съчетани в един компактен и функционален козметичен апара..
460.00лв.
Без данък:460.00лв.
Козметичен уред 7 в 1 за красива кожа RU-8208 Козметичен уред 7 в 1 за красива кожа RU-8208
Изчерпан
Козметичен уред RU-8208 ви предлага едни от най-прилаганите и ефективни козметични процедури, съчетани в един компактен и функционален козметичен апар..
820.00лв.
Без данък:820.00лв.
Апаратът е изключително актуален, функционален и ефективен. Притежава много екстри, характерни за уреди от неговия клас. Процедурите с него са изключи..
355.00лв.
Без данък:355.00лв.
Това е високотехнологичен уред, който за минути може да даде информация за здравословното ни състояние. Поставен на дланта на клиента, апаратът е гото..
399.00лв.
Без данък:399.00лв.
Електрод за детоксикатор С- 02 Електрод за детоксикатор С- 02
-38 % Изчерпан
Йонният електрод се използва за около 30-40 процедури, като се свързва с детоксикатора чрез кабел. Потокът от йони се регулира. Настройва се от детокс..
15.00лв. 24.00лв.
Без данък:15.00лв.
Апарат за йонна детоксикация А01
-18 % Изчерпан
Този уред е компактен и с практичен дизайн - лесно преносим е и функционален. Може да се използва и в домашни условия.Уредът има 1 електрод, чрез койт..
139.00лв. 170.00лв.
Без данък:139.00лв.
Детоксикатор двусекторен за йонна терапия модел В02
Изчерпан
Този апарат дава възможността да се извършват две процедури едновременно. Снабден е с необходимото за гарантиране на качествено обслужване на двама па..
315.00лв.
Без данък:315.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.