Дарсонвал

Покажи :
Сортиране по :
Уредът е с изключително добър ефект върху кожата. Предизвиква ефект на масаж и премахва стреса. ..
285,00лв.
Козметичният уред оказва ефективно въздействие върху кажата, предизвиква ефект на масаж и освобождав..
245,00лв.
Комбиниран уред за козметичните салони, включващ: дарсонвал, йонофореза, четков пилинг и спрей на ко..
750,00лв.
Дарсонвал и Йонофореза в еднин уред, като всяка една от функциите се контролира отделно. Има захранв..
360,00лв.268,00лв.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Уредът комбинира в една пароозонатор, дарсонвал и лампа лупа ..
690,00лв.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Комбиниран козметичен уред, съчетаващ ултразвук, дарсонвал и спрей. Включени..
580,00лв.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Уредът е комплектован с 4 накрайника, за да има по- висока практическа стой..
98,00лв.
Етикети :Дарсонвал -

Почистването на лицето е едно от малкото удоволствия, които трябва да си позволяваме поне два пъти месечно при козметик. Козметичните салони предлагат множество различни манипулации за тази цел като пилинг маска, парна баня, премахване на черни и бели точки, както и лека терапия с ток, която се извършва с уред, наречен дарсонвал.

Дарсонвалът е уред, по който протича високочестотен електрически ток, изолиран в стъклена тръбичка, освен това е абсолютно безвреден и безболезнен.

Излъчваният от дарсонвала високочестотен ток, има антисептично действие върху кожата – стимулира кръвообращението на кожата, унищожава бактериите, предизвикващи възпаления и облекчава вече възникналите такива. Крайният резултат от процедурата с този уред е видимо по-свежа, подмладена, чиста и тонизирана кожа.

Дарсонвалът има широко приложение при лечението на акне, премахва пъпките, без да остават белези от тях, служи за премахване и на херпеси, и брадавици. Уредът има способността да прониква в по-дълбоките слоеве на кожата и да стимулира производството на колаген, което прави кожата по-стегната, гладка и здрава. Другото негово полезно действие е при борбата с косопада, където също се наблюдава положителен ефект след третиране с този уред.

Днес пазарът предлага огромно разнообразие от модели с различен дизайн, форма и размер, които са с еднакви функции, принципи и технология на работа. Всеки добър козметик и собственик на козметичен салон знае, че работата му е невъзможна, ако дарсонвалът не е част от оборудването му.

Дарсонвализацията е най-популярният метод за лечение на кожата. Процедурата се извършва от професионалистите в почти всеки козметичен салон и е изключително предпочитана от клиентите. Уредът е широко разпространен в дерматологичната практика, а доказаният ефект от използването му дава отговор на въпроса: „Защо?”.

Най-доброто оборудване за всеки козметичен салон е гаранция за неговия  успех. Инвестицията в полезни, качествени и ефективни козметични уреди винаги е възвръщаема, тъй като си осигурявате множество доволни клиенти, а това е сигурен знак, че бизнесът ви върви.