Меню
Вашата количка

Квантов магнитен анализатор, Модел 928

Квантов магнитен анализатор, Модел 928
Изчерпан
Квантов магнитен анализатор, Модел 928
326.00лв.
Без данък: 326.00лв.

Представяме ви квантов магнитен анализатор - Модел 928.

Това е високотехнологичен уред, създаден чрез усилията на няколко научни сфери: медицина, биоинформатика, електротехника и други. Благодарение на тях разполагаме с невероятната възможност да получим за броени минути пълна картина на цялостното ни здравословно състояние. Всяка клетка в нашия организъм носи определена информация. Квантовият анализатор засича магнитното поле на клетките и по този начин извлича закодираната информация в тях. Сравнявайки отчетените данни с база от нормирани показатели, уредът изготвя пълна здравна картина за състоянието на организма. Всички резултати могат да бъдат принтирани или съхранени.

Предимствата на Модел 928 са:

1. Уредът е в състояние да засече патологичните промени в една или няколко клетки. Благодарение на това е способен да прогнозира потенциалната опасност от бъдещо заболяване, предоставяйки възможност за навременни превантивни мерки.

2. Изключително лесен за употреба - подготвяте уреда за работа само като го свържете към компютър. Инсталирате приложения диск. Попълвате необходимата информация. Поставяте сензорния накрайник в дланта и изчаквате уредът да приключи сканирането.

3. Бързи резултати - в рамките на броени минути вашият пълен анализ е готов.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Квантов Магнитен Анализатор модел 928

 

РЪКОВОДСТВО

 

ТЕОРЕТИЧНО ОПИСАНИЕ

Човешкото тяло е съставено от огромен брой клетки, които растат, развиват се и умират. Клетките се подновяват чрез делене. В тялото на зрял човек има около 25,000,000 клетки, които се делят всяка секунда. Скоростта на делене на кръвните клетки е около 100,000,000/минута.

Ядрото и електроните, заредени с електричество в него, са основните компоненти на клетката. По време на нейното делене и растеж те достигат максимална скорост на движение и на променяне. Същевременно непрекъснато излъчват електромагнитни вълни.

Тези вълни оказват влияние на здравословното състояние на човешкото тяло. При отделните състояния, излъчваните електромагнитни вълни са различни. Чрез засичане на специфичните електромагнитни вълни може да се провери здравословното състояние на човека.

Според квантовата медицина основополагаща причина за страдането от различни болести е промяната в циркулирането на електроните. Това кара атомите да се променят, което причинява биологични изменения на молекулярно ниво. В следствие на биологичните молекулярни промени, се изменя цялата клетка и в края на краищата се променя целият орган.

След като електронът и неговото циркулиране са променени, неговите електромагнитни вълни съответно също се изменят.

Енергията от варирането на електромагнитните вълни, която е причинена от различните болестни състояния и хранене, е много слаба.

Честотата и енергията на магнитното поле се измерват посредством сензор, който клиентът трябва да държи в ръка. Принципът е подобен на теорията за слушането на радио. Около нас има разнообразни радио вълни с безжична връзка. Ако искате обаче да слушате опредена радиостанция, трябва да настроите радиото на същата честота. Чак тогава радиото ще започне да излъчва сигналите от конкретната радиостанция. Квантовият резонатор се основава на същата теория.

 

 

 

КАКВО Е КВАНТОВИЯТ МАГНИТЕН АНАЛИЗАТОР?

Този анализатор е високотехнологичен проект, който се отнася към медицината, биоинформатика, електроинженерството и др. Основан е на квантовата медицина и по научен път изследва магнитното поле на клетките, посредством съвременно електронно устройство.

Анализаторът може да работи, без да засяга здравословното състояние на човека и неговите проблеми. След изследването анализаторът генерира данни, на база на които може да състави подходящо предложение за лечение.

Квантовият магнитно резонансен анализатор служи за индивидуално диагностициране и проверяване на здравословното състояние на клиента. Характеристиките и предимствата на уреда са многобройни: процедурите с него са нeинвазивни, практичен е, лесен е за употреба, процедира бързо, икономичен е и лесно би могъл да се популяризира.

Уредът предлага задълбочено изследване, основано на научно развитие. Благодарение на това той би могъл да има голям принос в проекти, свързани с човешкото здраве, както и широка степен на прилагане и развитие.

 

ИНСТРУКЦИИ ЗА ИНСТАЛАЦИЯ

 1. Сложете инсталационния диск в CD ROM (устройството, четящо дискове в компютъра). След поставянето на диска, инсталационният процес ще започне автоматично. Ако процесът не започне, влезте във файла на диска и кликнете два пъти с мишката върху документа Setup.EXE. Програмата ще стартира и на монитора ще излезе следният прозорец (на снимката по-долу). Натиснете “NEXT”, за да продължите към следващата стъпка.

 

 

 1. Изберете място за съхранение на файла (снимката вляво) и изберете място, където да бъде иконата за програмата - шорткът (снимката вдясно).

 

 

 

 1. Кликнете върху “Install”, за да започне инсталирането на програмата.

 

 

 1. Кликнете върху “Finish”, когато инсталирането е приключило.

 

 

 

ВНИМАНИЕ:

*Ако при въвеждане на данните на клиента ви излезе грешка "cannot update. database or object is read-only", моля затворете програмата и я стартирайте отново като администратор -> Десен бутон върху иконата ->Run as administrator

**Ако инсталирате програмата на Windows/Me System, офис пакетът на Microsoft също трябва да бъде наличен на този компютър, в противен случай програмата няма да тръгне нормално. Ако програмата е инсталирана на Windows/ 2000/XP/Vista System, тя ще работи нормално без нужда от други софтуери.

 

 

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА

 

Интерфейс за персонална употреба

 1. Влезте в програмата.

Отидете на “System->Quantum Resonant Magnetic Analyzer->Quantum Resonant Magnetic Analyze” или кликнете два пъти върху създадения шорткът Quantum Resonant Magnetic Analyzer.

 

 

 

 

2. Главен интерфейс.

Основният интерфейс на квантовия анализатор е следният:

 

 

 

 

Управление на персонална информация (Personal Management):

 

 1. – Интерфейс за управление на персоналната информация

От лентата с инструменти изберете “Personal Management”. Ще се появи прозорец като на снимката отдолу. Тази функция се използва основно за управление на информацията за клиентите. От лавата страна е показан профилът на клиента, от другата страна е основната информация за него.

 

 1. – Управление на персонална информация

 

Тази функция основно се използва за управление на информацията за клиента, чрез следните бутони:

 • – добавяне на клиенти и групи.

“Edit” - редактиране на профил или група.

 • Delete” – изтриване на профил или група
 • Search“ – търсене за профил на клиент.

 

 

 

УПРАВЛЕНИЕ НА ГРУПА

За да бъде управлението на информацията по-лесно, тази функция може да обедини клиентите в различни групи. Нова група може да се добави с натискане на бутона “Add”. Натиснете “Storage”, за да запазите новата група. За да промените името на групата, натиснете „Revise“. За да изтриете групата, натиснете „Delete“.

(Бележка: ако има хора в групата, първо трябва да изтриете профилите им и след това може да се изтрие групата).

 

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОФИЛИ

Кликнете върху името на групата от лявата страна, като го маркирате в синьо. След това натиснете “Add”, за да добавите нови профили към съответната група.

Информацията за членовете на групата ще се показва по следния начин: име, пол, рождена дата, височина, тегло. За да съхраните информацията, натиснете “Storage” (Бележка: Задължително е да въведете име, пол, рождена дата, височина и тегло, като останалата информация е по избор).

 

 

 

 

УПРАВЛЕНИЕ НА ЗАПИСАНАТА ИНФОРМАЦИЯ

Функцията е нужна, за да управлявате съхраняването на информация за клиентите и техните резултати, включваща основно дата, точно време, име, възраст, пол и др. (снимката по-долу).

От лявата страна изберете клиент и кликнете върху него. Пълната и детайлна информация за този клиент ще се появи отдясно (в хронологичен ред).

 

 

ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОЦЕДУРАТА

 1. Започване на процедурата

Изберете определения клиент и маркирайте името му, така че да стане синьо. След това кликнете върху „Detect“ (бутонът е в менюто с инструментите). След това информацията за клиента ще се появи като на показаната снимка. Кликнете върху “Start“, за да започне процедурата.

 

 

 1. Процедурата

Клиентът трябва да хване специалния накрайник с лявата или дясната си ръка. По време на процеса, клиентът трябва да е спокоен, да не говори и да поддържа равномерно дишане.

 1. Приключване на процедурата

След процедурата, натиснете “Storage”, за да приключи процесът.

 

 

ПОЛУЧАВАНЕ НА ИЗВЛЕЧЕНИТЕ ДАННИ

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.