Меню
Вашата количка

Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47

Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47
Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47
Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47
Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47
Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47
Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47
Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47
Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47
Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47
Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47
Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47
234.00лв.
Без данък: 234.00лв.

Ултразвук онтофореза фотон и вибрационен масаж MX-N47

Портативен, с изчистен дизайн, новият уред 4 в 1 ще направи кожата на всеки клиент чиста, здрава, подмладена. Можете да се възползвате от следните процедури: : ултразвук, фотон, онтофореза и вибрационен масаж.
Уредът използва така наречената BIOWAVE технология, която стимулира клетките, в резултат на което, те стават по-активни, увеличава се производството на колаген, а фините бръчици чувствително намаляват.
Ултразвук: Спомага за по-бързото разграждане на хранителните вещества, като премахва наслоените мазнини и подхранва кожата в по-дълбоки слоеве.
Онтофорезата спомага за премахване на наслоената мръсотия в порите, чрез слабо електрическо поле. Помага и борбата срещу бръчките.
Фототерапията е широко разпространена процедура, при която с помощта на различни цветове светлина се постигат различни подобрения по кожата:
Био червената светлина изглажда фините бръчици и спомага за развитието на колаген. Дължина на вълната: 625+/-3nm (16LEDS).
Био синята светлина убива бактериите и премахва акнето. Дължина на вълната: 465+/-3nm (16LEDS).
Био зелената светлина има балансиращо и успокояващо действие. Дължина на вълната: 525+/-3nm (16LEDS).
Успокояващ масаж с микровълни: Помага при заличаването на бръчки и тъкми кръгове около очите, премахва черни точки и мъртви клетки.
Подхранване на кожата: Използването на качествена козметика ще засили процеса по възстановяване на всяка кожа.

Размери:
Височина: 180 мм.

Ширина: 55 мм.

Технически характеристики:
Входящо захранване: DC 15V - 0.4A; Изходящо: DC 5V 1A
Батерия: 1100 mAh


Съдържание на комплекта: козметичен уред MX-N47, адаптор, USB кабел за зареждане, ръководство за употреба и мека чантичка за съхранение.

Не са включени предпазни очила!

Включена Гаранционна карта от 1 година.


Произведено в Китай.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

4 в 1 презаредим уред за възобновяване на кожата


Бележки:

Използвайте уреда само по предназначението, посочено в това ръководство;

Бременните жени трябва да следват съветите на лекаря;

Не използвайте в близост до зони с метални протези, очни ябълки, в ушите, в костни области и стави;

Преустановете употребата в области на венозна или артериална патология или при пациенти с тромбофлебит или коагулация на кръвта;

Преустановете употребата при пациенти с трансмигрирани промени, злоупотреба с алкохол и чернодробни инфекции;

Избягвайте прилагане на физическа сила; 

Използвайте само според техническото ръководство; Забранено е разглобяването, трансформирането или поддръжката на продукта;

Съхранявайте уреда на чисто и безопасно място; Не съхранявайте на твърде горещо или студено място; Пазете от огън и електроуреди;

Уредът не е водоустойчив, дръжте го далеч от източници на вода;

Изключете щепсела от контакта след употреба;

Пазете уреда далеч от деца;

Гаранцията е 1 година, при нормална употреба.


Инструкция:

Благодарим Ви, че закупихте този продукт. За да се възползвате напълно от гаранцията, която предлагаме, моля, прочетете внимателно техническото ръководството преди да използвате уреда и го запазете за бъдещи справки.


Комплектът включва:

- Устройство

- Адаптор

- USB кабел

- Техническо ръководство

- Торбичка за съхранение


Бутони и основни аксесоариИнструкции за ползване

 1. Включете On/Off уреда. (Включете устройството в захранването; Батерията трябва да бъде напълно заредена.
 2. Избор на режим: Натиснете бутона Mode. Желаният режим ще започне да премигва, когато е избран. След това натиснете бутон Intensity Adjustment, за да настроите интензитета на процедурата.

 3. Настройка на интензитета: Когато сте избрали режима на работа и избраната функция свети, натиснете този бутон, за да настроите силата на процедурата. Можете да избирате между 1-5 степени. За вибрации има 2 режима на регулиране и настройване на времето с 1-15 минути.

 4. Бутон за потвърждаване: След избиране на режима и интензитета, натиснете бутона за потвърждение Confirm и устройството ще започне да работи. Може да ползвате и този бутон, за да паузирате и промените интензитета или вида на функцията.


Инструкции за функциите

1. 3MHZ Ултразвуков масажор: Ултразвукът е технология, използваща високочестотна звукова вълна, която прониква дълбоко в подкожните слоеве. Повишава температурата на тъканта, като по този начин допринася за проникването на повече кислород в клетките, стимулирайки производството на колаген и отстраняването на вредните токсини. Процедурата има антибактериално действие. Спомага на кожата като стимулира кръвообращението, редуцира бръчките и фините линии, изчиства следите от акне, а също така може да премахне пигментните петна и зачервяването.

2. Галванична функция с положителни електроди: Положителният електрод има функцията да генерира киселинно действие, което действа успокояващо на нервите, намалява кръвоснабдяването на кожата,  укрепва тъканта на кожата, свива порите и облекчава зачервяванията. Приложима е при алергична кожа и наличие на акне.

3. Галванична функция с отрицателни електроди: Отрицателният електрод има функцията да генерира алкали, стимулира нервите, повишава циркулацията на кръвта, омекотява тъканта на кожата. Подходяща е за суха и застаряваща кожа с по-бавен метаболизъм.

4. Микровълнови вибрации с 12,000 rpm:  Достигат дълбоко в дермиса, могат да отстранят остатъците от козметика в порите, омазняването, черните точки, спомагат за улесняване на отделянето на маслена секреция, отстраняване в дълбочина на акнето и черните точки. Предотвратяват повторната поява на акне и черни точки. 

Функции на различните светлини:

5. Био Червена светлина: дължина на вълната 625±3nm: Озарява и изсветлява пигментните петна, омекотява кожата и намалява бръчките, възстановява увредената кожа, стяга порите и стимулира производството на колагеновия протеин.

6. Био Синя светлина: дължина на вълната 465±3nm: намалява възпаления, има бактерицидно и противовъзпалително действие, премахва акнето, белезите и др.

7. Био Зелена светлина: дължина на вълната 525+/-3nm: има ефекти на неутрализиране, балансиране и успокояване на кожата. Облекчава натоварването, стимулира лимфата и спомага за премахването на отоци.


Стъпки към грижа за кожата 

Ежедневно почиствайте кожата преди употреба на уреда като нанасяте лосион/крем, след което използвайте уреда, следвайки посоката на движение, показана на снимките отдолу. Избягвайте попадането на светлина директно в очите. След ползване, почистете сондата с мокра кърпа и съхранявайте уреда в суха и хладна среда.


Препоръчително времетраене на процедурата:

За да постигнете най-добри резултати е препоръчително да се прилага най-много три пъти в седмицата, за не повече от 15 минути на процедура. 

Забележка: Приплъзвайте уреда внимателно върху кожата по време на третиране. 


Внимание:

По време на процедура не гледайте без предпазни очила в светлинния поток, за да избегнете евентуален дискомфорт и замайване.


Устройството ще бъде предварително зареждано преди да бъде опаковано. Батерията ще бъде заредена 50% при получаване на продукта от потребителя.

Моля, заредете напълно уреда, преди да използвате.

Свържете с мрежата, за да заредите.


Почиствайте и подсушавайте уреда след всяко ползване;

•       След ползване съхранявайте уреда в суха и прохладна среда;

Не е препоръчително споделянето на уреда с други хора;

Дръжте уреда и неговата сонда сухи след ползване;

Пазете това ръководство за употреба при нужда от справка;


Ако устройството не работи правилно, моля проверете следното:

Уверете се, че уредът е напълно зареден; Проверете дали е свързан добре към захранването чрез захранващия адаптер.

Уверете се, че сте натиснали бутона „Power “ и индикаторът за работа свети. Ако няма реакция след включване на устройството, може би батерията е изтощена; Моля, първо заредете напълно и след това опитайте отново.


Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.