Масажни кушетки

Покажи :
Сортиране по :
Удобна и практична овална кушетка за масаж с два цвята и  сектора. Изключително здрава и качест..
389,00лв.289,00лв.
Масажни кушетки

МАСАЖНИ КУШЕТКИ ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Масажът не е просто каприз. Той е необходимост за всички, които имат сериозни физически проблеми, както и за тези, които искат просто да отпуснат напрегнатата си мускулатура или да се отърват от ужасния целулит.

Какво всъщност представлява масажът? Той е въздействие върху определени части от тялото. Обикновено масажистът извършва това действие с ръце, но при някои видове масаж може да бъдат включени и лактите или да се въздейства на тялото с помощта на някакъв масажен уред. Целите на масажа са да се подобри кръвообращението, да се освободи напрежението като цяло у човека, подлагащ се на тази процедура, да се повиши и кръвоснабдяването на определена проблемна област. За допълнителен ефект от масажа се използват и различни масажни кремове и масла, които освен че улесняват движението на ръцете на масажиста или уредите върху кожата на клиента, също и много от тях имат специални съставки, служещи за отстраняването на специфичен проблем на клиента. Тази процедура се извършва на удобните масажни кушетки, с които са оборудвани козметичните салони, студия и спа центровете.

Масажите не се правят единствено в спа центровете, козметичните студия и салоните. Много хора нямат възможност да ги посещават поради различни причини. В такива случаи трябва масажистът да отиде при тях. За хора, при които масажът се явява вид физиотерапия, това е особено важно.

За да може масажът да се извърши качествено, масажистът се нуждае от удобството именно на масажната кушетка. Производителите са помислили и за клиентите, които нямат възможност да се придвижват до салоните, затова пазарът предлага и преносими масажни кушетки, които лесно могат да се носят до адреса на съответния клиент.

Преносимите масажни кушетки са направени от леки материали. Алуминиевите модели са най-леки. Те могат да се сгъват и да се превръщат в компактен и много удобен за носене модел. Имат калъфи, в които могат да се побират. Има и такива, които са снабдени дори с колички, които съвсем улесняват тяхното пренасяне. Преносимите масажни легла притежават всякакви удобства за клиентите – регулиране на височината, сваляне и повдигане на част от масажната кушетка, поставка с отвор за лицето, допълнителни поставки за ръцете.

   Масажните кушетки безспорно са неизменна част от оборудването на козметичните салони и спа центровете, предлагащи в услугите си масажи.