Меню
Вашата количка

Козметичен уред хидра игла 20

Козметичен уред хидра игла 20
Козметичен уред хидра игла 20
Козметичен уред хидра игла 20
Козметичен уред хидра игла 20
Козметичен уред хидра игла 20
Козметичен уред хидра игла 20
Козметичен уред хидра игла 20
19.00лв.
Без данък: 19.00лв.

Козметичен уред хидра игла 20

Представяме ви хидра игла 20, козметичен уред, с който свободно в домашни условия може да се извършва микроиглена терапия с мезо серум. Козметичният уред е малък, компактен и изключително лесен за използване. Процедурите с него са безболезнени, а ефекта траен. Хидра уредът притежава 20 броя микро игли с диаметър по-малък от човешки косъм, изработени от титан със златно покритие, които чрез допирът си с кожата, правят микродупчици, а спираловидната им форма позволява на серума да достигне лесно до дермата. Резултатът – видимо подмладена кожа без бръчки, притежаваща здрав, сияен и стегнат вид. Терапията с хидра иглата подмладява, хидратира, изпъва, стяга и заздравява кожата. Хидра иглата успешно се справя с белези от акне, засилва възобновяващата способност на кожата, насища клетките с кислород, стимулира производство на колаген и подобрява цялостното състояние на кожата на лицето.

Указания за ползване.

  1. Почистете и подсушете хубаво кожата, преди да започнете процедурата. 
  2. Преди да използвате хидра иглата е необходимо да направите дезинфекция на флакона и на накрайника с иглите с чист 75% спирт. 
  3. След изчистването на флакона, в него се изсипва 1 мл. серум, след което шишенцето се затваря посредством накрайника с иглите. 
  4. Лицето се измива и подсушава. 
  5. Необходимо е преди да сте започнали да прилагате микроиглената терапия, да разклатите шишенцето със серум. 
  6. Микроиглената терапия се извършва с леки, бавни потупвания, оказващи лек натиск върху желания участък, докато течността на серума се абсорбира от кожата. 

След процедурата се изчаква кожата да изсъхне, след което задължително се намазва с продукт, който успокоява и хидратира. Препоръчва се след процедурата кожата да не се излага на пряка слънчева светлина в продължение на няколко часа.

Възможно е да се появят зачервявания, които избледняват до няколко часа. Козметичният уред е предназначен да се използва от един човек.

Козметичния уред се предлага самостоятелно, не са включени мезо серум и спирт!


Технически характеристики:

Капацитет – 10 мл.

20 титаниеви игли с дължина 1,0 мм.

Тегло 21 гр.

Произведен в Китай.   


Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.