Комбинирани козметични уреди - Професионален козметичен уред 10 в 1

Комбинирани козметични уреди - Професионален козметичен уред 10 в 1
Преглеждания: 5892Код на продукта :Професионален козметичен уред 10 в 1
Наличност :Изчерпано
2 342,00лв.
Количество :Купи

ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!

 

 

Професионален козметичен уред 10 в 1

Практичен козметичен комбайн, който съчетава 10 различни уреда. С комбинираните апарати спестявате пари и място.

Този модел е с практична платформа с колелца, което позволява да се премества лесно.

В козметичния комбайн са включени следните уреди:

  1. Лампа лупа с LED осветление

Един от задължителните уреди във всяко козметично студио. Тази лампа лупа се отличава с модерния си дизайн. Моделът е с чупещо се рамо. Оптичното увеличение е до 5 пъти. Яркостта на светлината може да се регулира, а LED осветлението е щадящо към очите.

  1. Пароозонатор

Модерен пароозонатор с LCD дисплей. Уредът генерира плътна струя пара, която омекотява кожата и отваря порите. В следствие могат да се отстранят натрупаните замърсявания, черните точки, мъртвите клетки и излишното омазняване. Действието на парата има приложение при редица разкрасителни процедури. Манипулацията помага за кръвообращението и обмяната на веществата и има положително действие при лечение на акне и петна.

       3. Ултразвукова шпатула

Уредът има силно почистващо действие. Премахват се мъртвите клетки, излишния себум и натрупаните замърсявания. Освен почистващ ефект, процедурите с ултразвуковата шпатула спомагат за кръвообращението и подобряват клетъчния метаболизъм. Уредът работи с 3 различни вълни: синосуидални, комбинирани и квадратни.

       4. Ултразвук

При процедурите с ултразвук се извършва микромасаж на кожата. Вълните проникват в дълбочина, където оказват полезно действие. Кожата се стимулира, подобрява се кръвообращението, клетките се активират. С ултразвук в кожата могат да се инфилтрират козметични и лечебни разтвори в дълбочина. Това спомага за премахване на белези, акне, петна, отоци, стимулира се лимфния дренаж.

     5.  Йонофореза

Йонофорезата има цялостно действие за подобряване здравето и вида на кожата. Действието на уреда се основава на галванизацията, чрез която посредством аниони и катиони в кожата се инфилтрират хранителни и лечебни вещества.

    6. Електростимулиращи ръкавици

Посредством тези ръкавици се подобрява клетъчният метаболизъм, спомага се за възстановяване и стягане на кожата. През ръкавиците се пренася импулсен ток към кожата, който помога за нейното здраве и добър външен вид.

    7. Дарсонвал

Този уред е сред най-често използваните от козметиците. Процедурите с него намаляват възпаленията и раздразненията, успокояват кожата. Дарсонвалът също стимулира кръвообращението, подобрява метаболизма на клетките, стерилизира, спомага за по-доброто проникване на козметични и лечебни вещества.

     8. Вакуум и спрей

Използва се за почистване на кожата, като се премахват мъртвите клетки и черните точки. Помага при възпаления и акне. Изчиства се излишният себум. Чрез спрея могат да се нанесат различни козметични продукти.

       9. Четков пилинг

Има силно почистващо действие. Чрез четковия пилинг също се извършва и масаж, който подобрява кръвообращението. С този уред се почистват мъртвите клетки, черните точки, натрупаната мръсотия. Спомага за стягане на кожата.

       10. Студен и топъл чук

Спомага за намаляване на бръчките и активира клетките. Студената повърхност на чука успокоява възпаления и раздразнения. С този уред може да разширите или свиете порите.

Още няма коментари за този продукт

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар :Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг :Лош           Добър

Въведете кода в полето :