Комбинирани козметични уреди - Козметичен Фракционен C02 Лазер

Комбинирани козметични уреди - Козметичен Фракционен C02 Лазер
Преглеждания: 5812Код на продукта :Козметичен Фракционен C02 Лазер
Наличност :В наличност
36 000,00лв.
Количество :Купи

Козметичен Фракционен C02 Лазер

Фракционният CO2 лазер използва революционна технология, с която се постигат забележителни резултати в борбата с признаците на стареене и за премахване на белези и петна.

Този модел е изключително функционален. Освен за лазерно лечение, разполага и с 3 накрайника, с които ефикасно се извършват гинекологични процедури.

В основата на фракционния CO2 лазер е залегнала модерна и иновативна технология, наречена фототермолиза. Тя води началото си от САЩ, като днес е добре позната в цял свят и е ползвана от редица специалисти.

Процедурите дават изключителни резултати за премахване на петна и белези, изглаждане на бръчки и цялостно подмладяване и подобряване вида на кожата.

Действието на лазера се основава на светлинна енергия, която засяга единствено участъците, които желаете да третирате. Засилват се биохимичните процеси и здравите тъкани започват да произвеждат вещества, които да възстановят засегнатите. По този начин увредените тъкани се премахват и на тяхно място се възпроизвеждат нови и здрави.

Манипулацията може да се определени като минимално инвазивна процедура.

За разлика от по-старите технологии, при терапиите с фракционен CO2 лазер кожата се възстановява само след 4-5 дни.

Фракционният CO2 лазер се използва ефективно за:

Възстановяване на кожата.
Подмладяване, изглаждане на бръчки, премахване на старчески петна.
Премахване на белези и петна, включително от изгаряния.
Възстановява кожата от щетите, нанесени от слънцето.


Уредът се използва и за няколко гинекологични процедури посредством трите специални накрайника. Извършват се терапии за стягане на вагината, избелване на интимните части. Ефикасно се лекува уринарна инконтиненция, позната като неволно уриниране.

Фракционният CO2 лазер е иновативен и много модерен. Разполага с редица вариации на настройките, като може да избирате параметрите индивидуално според всеки клиент и неговите нужди. Регулира се интервалът, мощността и силата на импулсите. Може да избирате и между 7 различни фигури и тяхната големина, които лазерът образува върху кожата, както и много други опции за регулиране на различни параметри и функции.

Още няма коментари за този продукт

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар :Забележка : Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст !

Рейтинг :Лош           Добър

Въведете кода в полето :