Меню
Вашата количка

Гаранция

Продуктите в www.kozmetichniuredi.com са произведени съобразно всички норми и технически изисквания.

Артикулите, които предлагаме са нови и са с много добро съотношение между цена и качество.


Гаранционен срок

Стоките в www.kozmetichniuredi.com са с гаранция от 12 до 36 месеца за различните продукти.

Всички козметични уреди са с гаранция от 1 година. Този срок не се подновява или удължава при поправка или доставка на резервни части в рамките на гаранцията.


Гаранционни условия

За поправка се приемат само стоки, които са с фабрични дефекти. Ако те не могат да се отстранят, артикулът се заменя с нов. В тези случаи всички разходи, свързани с отстраняването на дефекта или цялостната подмяна на продукта, включително разходите за резервни части и труд, покриваме ние.

Разходите за транспорт при изпращане за ремонт се поемат от клиента, а в обратна посока от търговеца. Безплатното гаранционно обслужване не включва поддръжка и настройка на продуктите

Срокът за ремонт е до 30 работни дни. При възможност стоката ще бъде изпратена обратно на клиента и по-рано.

За да се възползвате от гаранционните условия, трябва да предоставите документ, удостоверяващ покупката (фактура, касова бележка) и попълнена и подпечатана гаранционна карта.

Гаранцията не покрива повреди, възникнали по вина на потребителите, като неправилно съхранение, употреба, монтиране и др. Гаранционните условия не важат и ако са извършвани ремонтни дейности/демонтаж от неупълномощени лица, използване на неоригинални резервни части и неправилни инструменти.


Връщане на продукт

Имате право да върнете закупен от нас продукт в срок от 14 дни, като това е в съответствие със Закона за защита на потребителите. Този период започва да тече от датата на приемане на поръчката. В този случай ние ще ви възстановим пълната сума за продукта не по-късно от 30 дни, след датата, на която сте върнали стоката.

Когато се връща закупен продукт, разходите за доставка се поемат от купувача.

Стоката, която връщате не бива да е използвана и трябва да е във вида, в който е получена.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Служителите ни ще ви дадат полезна информация, а при нужда и съвети за използването на продуктите.


Благодарим ви, че сте наши клиенти!

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.