Меню
Вашата количка

Доставка

Чрез партньорството ни с куриерска фирма Лео експрес, ние можем да Ви осигурим доставка на най-добри цени до всяка точка на страната!


Доставката се извършва при следните условия и цени:

Разходите по доставката се поемат от потребителя!

Цените за доставка се определят според тарифата на фирмата куриер, като зависят от теглото и обема на поръчания продукт!

При направена поръчка на няколко продукта /обща поръчка/, Вие не плащате доставка за всеки артикул поотделно. Доставната цена се рекалкулира според политиката на куриера.

При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно.

При поръчка наш служител ще се свърже с Вас за уточняване на сумата за доставка, съответно тя ще бъде добавена към наложения платеж!

Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера.

Минималната сума за поръчка е 10лв., за поръчки под тази сума се изисква предварително заплащане чрез банков превод или парично нареждане с фирма Еконт.

На територията на София, пратките се доставят в рамките на един работен ден след изпращане.

Извън София, доставката отнема един или два работни дни, с изключение на малките населени места, където куриерите работят по график няколко дни в седмицата.

Всички поръчки извършени до 15:00 часа се предават на куриер на същия ден!

Пратката Ви е застрахована от повреда или загуба от страна на куриера. Молим при получаване на артикулите да преглеждате за тяхната цялост и при установяване на механична повреда или загуба, да сигнализирате, с цел възможността да се оспори застраховката!

По силата на член 55, ал. 1 от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя!Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.