Меню
Вашата количка

Фотонен масажор за топла и студена терапия KD-3090

Фотонен масажор за топла и студена терапия KD-3090
Фотонен масажор за топла и студена терапия KD-3090
Изчерпан
Фотонен масажор за топла и студена терапия KD-3090
Фотонен масажор за топла и студена терапия KD-3090
Фотонен масажор за топла и студена терапия KD-3090
187.00лв.
Без данък: 187.00лв.

Фотонен масажор за топла и студена терапия KD-3090

Козметичен масажор за топла, студена и цветова терапия. Процедурите подобряват състоянието на кожата и имат подмладяващ ефект.

Фотонната терапия е базирана на Интензивната Пулсова Терапия (IPL). Това са високоинтензивни честоти от видимия спектър, които подобно на лазерната технология генерират енергия и я трансформират в топлина, която се поема от пигментносъдържащите клетки.

В зависимост от цвета на светлината и нейната дължина се постига различен ефект в подкожните слоеве:

 • Червена светлина - стимулира кръвообращението, изглажда фините бръчки и подобрява еластичността на кожата
 • Синя светлина - увеличава производството на колаген, регулира омазняването, убива бактериите, причиняващи акне, свива разширените пори
 • Зелена светлина - подобрява притока на кислород в кожата
 • Функцията за топла терапия на фотонния масажор съдейства за абсорбацията на активните съставки от козметичните продукти, ускорява кръвообращението и почиства кожата от замърсявания. Топлината отваря порите, така че да се достигне до дълбоките слоеве на кожата.

  Козметичният масажор разполага и с функция за студена терапия, подходяща за третиране на чувствителна кожа. Студената повърхност охлажда, затваря порите и тонизира кожата, без да създава дискомфорт.

  С фотонния масажор може да се правят и процедури с положителни и отрицателни йони, които почистват кожата дори на труднодостъпни места и съдействат за пълната абсорбация на козметичните продукти.

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  Фотонен масажор – студена и топла терапия KD-3090

  Техническо ръководство

   

  I Въведение

  Мултифункционален козметичен уред, който съчетава няколко обикновено по-големи като размер апарата (LED, топла и студена терапия, йони). Тези функции са комбинирани в компактен уред, който е подходящ за домашна употреба и позволява да се извършват козметични процедури у дома.

  Чрез топлата и студената терапия, комбинирани с положителни и отрицателни йони, се укрепва молекулярния резонанс на кожните клетки и се подобрява еластичността на кожата. Също така йонизираните продукти могат да засилят активността на повърхността на кожата. Стимулира се пенетрацията на козметичните вещества. Тяхната абсорбация в клетките достига до над 85%, ефект, много по-добър от този при третиране само с ултразвук.

   

  Йонна топло-студена терапия въвеждане/извеждане (lead-in & lead-out)

  Чрез топлия чук, чиято повърхност е 45 Сo, се отварят порите, стимулира се циркулацията на кръвта, ускорява се метаболизмът и се изхвърлят токсините. Студеният чук, чиято повърхност е 5-10 Сo, бързо понижава температурата на кожата, като се полагат основите за последваща грижа, освобождава се напрежението.

  Третирайки с галваничен ток чрез функцията въвеждане/извеждане (lead-in & lead-out), се оказва ефект за дълбоко почистване на кожата и подобряване на нейното хранене.

  Използвайки микроток под 1000um, галванизацията стимулира био електричеството в човешкото тяло, за да се произведе енергия, която активира функциите на клетките. Галваничният ток използва ефекта на амфотерните вещества, предоставяйки грижа за кожата по 2 начина – въвеждане на хранителни вещества и извеждане на мръсотията. Водоразтворимите подхранващи продукти ефективно се пенетрират до дълбоките слоеве на кожата, клетките се подхранват директно.

  Генерираните от уреда вибрации влияят за разрушаване на мазнините и стягане на кожата. Приложените продукти за избелване или подмладяване се йонизират и се пенетрират в дълбочина. Чрез извеждане на мръсотията, се осигурява по-добро въвеждане в кожата на алкалните разтвори, като така се омекотява слоят от мъртви клетки и се нормализира омазняването.

   

  Чрез силата на взаимно отблъскващите се йони с еднакъв заряд, се осигурява дълбоко подхранване на кожата, тя остава гладка и успокоена.

   

  Грижа за кожата с LED цветна светлина

  Всички живи организми основават своя растеж на светлината. Слънчевата светлина, въздухът и водата са жизненоважни.

  След тригодишно проучване е установено, че червената, зелената и синята светлина са най-благоприятни за кожата и подпомагат нейното здраве, наподобявайки процеса на фотосинтезата за растенията.

  Степен на проникване на вълните на различните цветове светлина в кожата.

   

  II 6 функции

  1. Извеждане на мръсотията

  Омекотява роговия слой на кожата, почиства замърсяванията, включително тези дълбоко в порите и повишава пропускливостта на кожата.

  2. Въвеждане на йони.

  Подпомага дълбоката абсорбация на субстанциите, възстановява влакнестите тъкани и еластичността на кожата

  3. Топла и студена терапия

  Студено-топлата терапия подобрява еластичността на кожата, стяга я, изглажда бръчките, подобрява цвета на кожата, изхвърлят се токсините. Процедурите спомагат за избелване на кожата и подобряване контура на лицето, премахва се пигмента от повърхността на кожата. Възстановява се отпусната кожа.

  Ако процедурата се прилага върху тялото, може да намали теглото, чрез високочестотните вибрации (3 милиона в секунда), изгарят се калории, мазнините се разграждат.

  4. Червена светлина – премахване на бръчки, 650nm+/-5 дължина на вълната

  Червената светлина е с най-голяма топлинна енергия. Тя ускорява циркулацията на кръвта, стимулира регенерацията на клетките и производството на колаген, има забележителен ефект за изглаждане на бръчките, стягане на кожата, намаляване на пъпки и премахване на белези.

  5. Синя светлина - премахване на акне, 470nm+/-5 дължина на вълната

  Синята светлина е с най-студени лъчи. Тя стимулира синтеза на протеини и колаген, активира кожата, стяга отпусната кожа, свива порите, унищожава бактериите, причиняващи акне, положително действие за червени петна, подобрява състоянието на мазна и на чувствителна кожа.

  6. Зелена светлина – успокояване, 530+/-5 дължина на вълната

  Подобрява функциите на клетките и усвояването на кислород, стимулира микроциркулацията на повърхността на тялото. Същевременно е ефикасна за успокояване на кожата. балансира я и стабилизира, подобрява лимфния дренаж и премахва отоците.

   

  III Компоненти

  1. Включване/изключване

  2. LCD дисплей

  3. Студен/Топъл йонен накрайник - глава

  4. Проводима метална лента

  5. Избиране на LED светлина

  6. Студен чук

  7. Въвеждане/извеждане, „lead-in & lead-out“ фунция

  8. Топъл чук

   

   

  IV Употреба – около 15 минути

  1. Почистете кожата. Включете уреда в захранващата мрежа.

  2. Натиснете превключвателя (1), за да се включи LCD дисплея (2).

  3. Топъл чук за извеждане на замърсявания – 5 минути.

  Натиснете бутона за въвеждане/извеждане „+/-„ (7) и изберете „+“, тогава натиснете бутон (8), на екрана ще се появи мигащ надпис „HEAT”. Когато „+“ и “HEAT” примигват едновременно, означава, че уредът работи нормално. С тази терапия се изчистват замърсяванията.

  4. Студен чук за подхранване – 8 минути.

  Натиснете бутона за въвеждане/извеждане „+/-„ (7) и изберете „–“, натиснете бутон (6), на екрана ще се появи мигащ надпис „cool”. Когато „–“ и “cool” примигват едновременно, означава, че уредът работи нормално. Движете главата на уреда (3) по кожата, разнасяйки подхранващи вещества, за да се постигне ефект на дълбоко подхранване.

   

   

  Препоръки

  1. Когато използвате функцията въвеждане/извеждане +/- (lead-in & lead-out), ръката трябва да докосва металната лента (4), така че микротокът да протича през тялото, за да се осъществи ефектът му.

  2. Всеки бутон за избиране на функция е също и превключвател. Просто натиснете бутона веднъж за избор на силен или слаб ток, както и за смяна на цвета на светлината.

  3. „+/–„

  „–„ представлява въвеждане за подхранване, докато „+“ е извеждане на мръсотията. За трансферът от + към – е задължително да натиснете бутона за 3 секунди, за да се осъществи смяната на функцията.

  4. Функциите LED, +/–, топла или студена терапия могат да се използват едновременно или по отделно.

  5. По време на работа всеки индикиращ знак за съответната функция ще примигва – LED, HEAT, COOL, „+/–„

   

  Работа с функциите въвеждане/извеждане „+/–„

  Функция

  Топла/Студена терапия

  Три цвята светлина

  Подхранване/въвеждане

  Студена терапия

  Синя светлина

  Зелена светлина

  Извеждане на замърсявания

  Топла терапия

  Червена светлина

   

  Избор на ток и цвят на светлината

  Вид кожа

  Сила на ултразвуковите вълни

  +/– степен

  Цвят на светлината

  Акне, мазна и чувствителна кожа

  Ниска

  Ниска

  Синя

  Бръчки, отпусната кожа

  Висока

  Висока

  Червена

  Комбинира кожа

  Средна

  Средна

  Зелена

   

   

  Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
  Научете повече тук.