Детоксикатор

Покажи :
Сортиране по :
Това е високотехнологичен уред, който за минути може да даде информация за здравословното ни състоян..
399,00лв.
Апаратът е изключително актуален, функционален и ефективен. Притежава много екстри, характ..
369,00лв.
Йонният електрод се използва за около 30-40 процедури, като се свързва с детоксикатора чре..
20,00лв.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО       Удобен уред в съчетание с ваничка. Т..
449,00лв.399,00лв.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Йонният елоктрод за детоксикатор модел В се сързва с ур..
12,00лв.10,00лв.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Двусекторният детоксикатор може да извърпва  2 функции еднов..
385,00лв.248,00лв.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!     Този уред е компактен и с практичен дизай..
170,00лв.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Този модерен уред предлага редица екстри. Апаратът р..
327,00лв.299,00лв.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!     Този апарат дава възможността да се извършват две п..
325,00лв.

Какво представлява йонната детоксикация?

Това е процедура, при която се пропускат йони в организма, които са с различен заряд и притежават способността да регулират киселинността в тялото и да подобряват работата на всички системи и органи в него. Йоните проникват в клетъчното ядро и се свързват с вредните отрови. След това излизат от тялото заедно с вредните метали и опасните токсини. Йоните, които извличат токсините напускат тялото през отделителната ни система и порите на кожата. Така организмът се пречиства и започва да функционира нормално.

Тази процедура се осъществява чрез козметичен уред, който се нарича детоксикатор. Детоксикацията се извършва от професионалистите в козметичните салони и спа центровете.

Пречистване на организма чрез йонна детоскикация – ползи от процедурата.

Йонната детоксикация възвръща жизнения тонус, подобрява съня, регулира кръвното налягане, намалява главоболието и болките, помага при справянето със стреса, облекчава менструалните болки, при раздразнителност и понижено либидо, подмладява и спомага поддържането на добро цялостно здраве.

Тялото на човек е електрически заредено, защото клетките за електрически заредени. Заболяванията и смущенията в организма предизвикват вибрации с честота, несъответстваща с тази на здравите клетки. Именно това разминаване предизвиква хаос и дисбаланс във всяка заболяла клетка и тя не може да участва пълноценно в необходимите за оздравителния процес функции на тялото. Детоксикаторът увеличава чувствително нивото на кислород в клетките, а йонната баня пречиства всеки един от жизнено важните органи.

Йонният детоксикатор се определя като част от бъдещето на съвременната медицина. Токсините няма да спрат да навлизат в телата ни, затова и детоксикаторът и процедурите, които се извършват с него ще навлизат все повече в нашия живот.

Защо йонният детоксикатор трябва да присъства задължително във всяко козметично студио?

Защото йонната детоксикация е една от основните процедури, които се извършват от козметиците във всяко козметично студио и е предпочитана манипулация от клиентите. Успешният козметичен салон на първо място разполага с най-доброто козметично оборудване и то с пълен набор от козметични уреди, за да може да задоволява нуждите на всеки от своите посетители и за да се развива на професионално ниво.