Меню
Вашата количка

Дарсонвал

Почистването на лицето е едно от малкото удоволствия, които трябва да си позволяваме поне два пъти месечно при козметик. Козметичните салони предлагат множество различни манипулации за тази цел като пилинг маска, парна баня, премахване на черни и бели точки, както и лека терапия с ток, която се извършва с уред, наречен дарсонвал.

Дарсонвалът е уред, по който протича високочестотен електрически ток, изолиран в стъклена тръбичка, освен това е абсолютно безвреден и безболезнен.

Излъчваният от дарсонвала високочестотен ток, има антисептично действие върху кожата – стимулира кръвообращението на кожата, унищожава бактериите, предизвикващи възпаления и облекчава вече възникналите такива. Крайният резултат от процедурата с този уред е видимо по-свежа, подмладена, чиста и тонизирана кожа.

Дарсонвалът има широко приложение при лечението на акне, премахва пъпките, без да остават белези от тях, служи за премахване и на херпеси, и брадавици. Уредът има способността да прониква в по-дълбоките слоеве на кожата и да стимулира производството на колаген, което прави кожата по-стегната, гладка и здрава. Другото негово полезно действие е при борбата с косопада, където също се наблюдава положителен ефект след третиране с този уред.

Днес пазарът предлага огромно разнообразие от модели с различен дизайн, форма и размер, които са с еднакви функции, принципи и технология на работа. Всеки добър козметик и собственик на козметичен салон знае, че работата му е невъзможна, ако дарсонвалът не е част от оборудването му.

Дарсонвализацията е най-популярният метод за лечение на кожата. Процедурата се извършва от професионалистите в почти всеки козметичен салон и е изключително предпочитана от клиентите. Уредът е широко разпространен в дерматологичната практика, а доказаният ефект от използването му дава отговор на въпроса: „Защо?”.

Най-доброто оборудване за всеки козметичен салон е гаранция за неговия  успех. Инвестицията в полезни, качествени и ефективни козметични уреди винаги е възвръщаема, тъй като си осигурявате множество доволни клиенти, а това е сигурен знак, че бизнесът ви върви.

 

Козметичен уред 2 в 1 - Йонофореза и Дарсонвал, модел M-866 Козметичен уред 2 в 1 - Йонофореза и Дарсонвал, модел M-866
Ново Изчерпан
Модел: M-866Произход: ПолшаФункции: Дарсонвал, ЙонофорезаСъдържание пакет: козметичен уред M-866, захранващ кабел, ръкохватка за дарсонвал, стъклени н..
220.00лв.
Без данък:220.00лв.
Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал, модел M-872 Козметичен уред 2 в 1 - Ултразвук и Дарсонвал, модел M-872
Ново Изчерпан
Модел: M-872Произход: ПолшаФункции: Дарсонвал, УлтразвукСъдържание пакет: уред M-872, захранващ кабел, ръкохватка за дарсонвал, 3 броя стъклени накрай..
399.00лв.
Без данък:399.00лв.
Козметичен уред 5 в 1 за красива кожа RU-402 Козметичен уред 5 в 1 за красива кожа RU-402
Изчерпан
Козметичен уред RU-402 ви предлага едни от най-прилаганите и ефективни козметични процедури, съчетани в един компактен и функционален козметичен апара..
460.00лв.
Без данък:460.00лв.
Козметичен уред 7 в 1 за красива кожа RU-8208 Козметичен уред 7 в 1 за красива кожа RU-8208
Изчерпан
Козметичен уред RU-8208 ви предлага едни от най-прилаганите и ефективни козметични процедури, съчетани в един компактен и функционален козметичен апар..
820.00лв.
Без данък:820.00лв.
Дарсонвалът е високоефикасно средство при проблеми на кожата.Освен това терапията с Дарсонвал има благоприятно влияние върху организма.При попадане на..
89.00лв.
Без данък:89.00лв.
Козметичен дарсонвал  – модел RU-808 Козметичен дарсонвал  – модел RU-808
Изчерпан
Козметичен дарсонвал - модел RU-808Дарсонвал модел RU-808 се отличава с изчиствния си вид и практичен дизайн за лесна употреба. Козметичният уред трет..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Ултразвук и дарсонвал - 2 в 1 модел RU-223 Ултразвук и дарсонвал - 2 в 1 модел RU-223
Изчерпан
Ултразвук и дарсонвал - 2 в 1 модел RU-223Козметичен уред, комбиниращ ефекта на ултразвука и дарсонвала за подмладяване на кожата. Козметичните процед..
290.00лв.
Без данък:290.00лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.