Доставка и Плащания

ДОСТАВКА

Доставката се извършва от фирма – “ЛЕО ЕКСПРЕС“. Цената на доставка е формирана според тарифата на фирмата доставчик. Сумата за доставка се прибавя към наложения платеж.

 

РАЗХОДИТЕ ЗА ДОСТАВКА СЕ ПОЕМАТ ОТ ПОТРЕБИТЕЛЯ!

Цената на доставката се формира според обема и теглото на продукта.  При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно. 
*Цената на доставка не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера. 
*При обща поръчка на няколко продукта, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се рекалкулира, според тарифната политика на куриера.   

Примерни цени:

до 2 кг - 4.99 лв
до 5 кг - 6.99 лв
до 10 кг 9.99 - 12.99 лв
до 15 кг - 13.99 - 15.99 лв
до 20 кг - 16.99 - 24.99 лв
от 20 до 30кг - 24.99 - 29.99 лв
от 30 дп 40 кг - 29.99 - 49.99 лв

Примерни цени за доставка за единичен козметичен уред  10-15 лева
Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител  ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване. 


 

Срок за доставка:

На територията на София, пратките пристигат на следващия работен ден след изпращане

Извън София, доставката отнема един или два работни дни, с изключение на малките населени места, където куриерите работят по график няколко дни в седмицата

Направени поръчки до 17:00 часа се предават на куриер на същия ден


 

Проверявайте своевременно, при получаване на стока, дали тя е здрава и неразопакована.

 

 

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.

 

Отложено плащане 'Плати после'

'Плати после' е услуга, предназначена за тези клиенти, които искат да пазаруват веднага, но временно не разполагат с пари, за да платят на момента. Този метод дава възможност на клиентите да отложат плащането на своята поръчка с 15 календарни дни след получаване на стоката без никакво оскъпяване. При одобрение от 'Плати после', клиентът НЕ заплаща поръчката си на куриера при доставка, а има 15 календарни дни да върне сумата с 0 лв. оскъпяване.

Ако сте пълнолетни, с доказани доходи, добра кредитна история и поръчката Ви е на стойност от 50 - 1500 лв., то покупка с 'Плати после' е идеалната алтернатива за Вас.

Как да направите поръчката си с отложено плащане 'Плати после'?

1) Избирате продукта, който желаете да поръчате и го добавяте в кошницата.

2) От възможните опции за плащане, изберете 'Плати после' и натиснете бутона 'Поръчай'.

3) Ще се отвори нова страница, която представлява Заявление за отложено плащане. Попълнете необходимите данни и се запознайте внимателно с условията за ползване на отложено плащане 'Плати После'. След това натиснете бутона 'Завърши поръчката'.

4) До минути получавате становище за одобрение за покупка с 'Плати после'.

5) След като получите заявената от Вас стока, разполагате с 15 календарни дни гратисен период, за да заплатите дължимата сума с 0 лв. оскъпяване.